Jakupcsek Gabriella még sosem nézett ki ilyen rosszul rajongói szerint

Durva kommenteket kapott.

2021. október 25., 13:14

Szerző:

Jakupcsek Gabriella is részt vett múlt hétvégén a Budapest Central European Fashion Weeken, ahová nem akármilyen szettben érkezett. A műsorvezető eddig a megszokott elegáns, nőies stílusú ruhákat részesítette előnyben, most azonban egy laza, bohókás öltözékben jelent meg, ami egyáltalán nem tetszett követőinek

Jakupcsek Gabriella az eseményre egy tigris csíkos részletekkel díszített, sötét színű bomber dzseki fazonú felsőt, és egy nagyon színes, mintás szoknyát viselt, amelyen szintén egy tigris látható. Mindezt egy törtfehér edzőcipővel párosította.

(Kép: dfp.hu)

A helyszínen készült fotót meg is osztott Instagram-oldalán, a posztot itt nézheti meg. Ehhez a következő szöveget fűzte:

„Szeretem a divatot, így nem volt kérdés, hogy idén is megnézem a tehetséges magyar tervezők csodaszép darabjait. Emellett azért rengeteg nevelési kérdés is felmerült a rendezvény kapcsán, a lányom is sok kérdést tett fel... A szépség fogalmával való találkozás és annak lehetséges jelentései sok beszélgetést kell, hogy elindítsanak. Bennem is sok dolog felmerül, ezért biztos, hogy erről később még beszélünk itt is, Emmával is...”

– szólnak Jakupcsek Gabriella szavai, aki amikor még a szöveget fogalmazta nem sejthette, milyen indulatokat vált majd ki ruhaválasztása a követőiből, pedig nem ez lenne az első ilyen eset.

„Jakupcsek Gabriellát kedvelem, de ez a szett így együtt, borzalmas! Ízlésficam az egész!”

– kapta meg az első negatív kommentet az 58 éves műsorvezető, amit nem is hagyott szó nélkül, és egy laza, „Ön szerint…” választ küldött kritikus követőjének. Ezután sorra záporoztak a Gabriella jó ízlését megkérdőjelező kommentek.

„Sajnos, hogy idejutott egy tehetséges NŐ! Szoknya tippet kérnek tőle? Ez a vég? Szomorú!”

– írta egy másik hozzászóló, amire szintén érkezett válasz a tévéstől.

„A tehetség talán nem fogy el ettől …kissé tragikusan látja a világot”

– vágott vissza Jakupcsek Gabriella, aki azóta nem reagált a további hozzászólásokra.

(Kiemelt kép: dfp.hu)