Jakupcsek Gabriella szívszorító üzenetet kapott lányától

Mi másra vágyhat egy anya?

2021. október 11., 13:16

Szerző:

Jakupcsek Gabriella évtizedek óta a magyar televíziózás egyik elismert és kiemelkedő alakja, ebből adódóan rendkívül sok felkérése, elfoglaltsága van a hétköznapokban. Ráadásul tévés teendői mellett mostanában a legújabb könyvének promócióján dolgozik gőzerővel, miközben próbál családjára is elég időt fordítani.

A tévés 12 éves kislánya, Emma rajongva szereti édesanyját, és éretten kezeli, hogy van, mikor az elfoglaltságai miatt nem tud annyi időt vele tölteni. Erről árulkodik az a levél is, amit Jakupcsek Gabriella tegnap osztott meg Instagram-oldalán

„Helloka! Na mami, sohase hidd azt, hogy attól még, amikor otthon vagy és dolgozol, nekem valaha rossz érzésem van. Tudom, hogy amikor sokat telefonálsz, dolgozol, munkád van és akkor intézed a nagyon fontos dolgokat. Én csak csodálni tudom, hogy milyen kitartó, erős vagy, hogy dolgozol egész nap, és még mindig van erőd, időd a családi programokra, dolgokra. Sose aggódj miattam, én tudom, hogy milyen nehéz lehet az ilyen időkben. Ilyenkor mindig gondolj arra, hogy mindig milyen jó a kemény munkának a gyümölcsét látni! Hogy teljesen megérte mind ezt csinálni! Tudod, hogy mindig számíthatsz rám!"

– szólnak Emma megható sorai, amiből jól érződik a feltétel nélküli szeretet és a szoros anya-lánya kapcsolat, ami a műsorvezető és Emma között van.

A bejegyzést ITT nézheti meg.

(Kiemelt kép: dfp.hu)