Jakupcsek Gabrielláért aggódnak rajongói

Többek szerint rá sem lehet ismerni legújabb képén!

2021. július 13., 12:21

Szerző:

„Gabi, ez nem te vagy!” Jöttek az ilyen, és ehhez hasonló aggódó üzenetek Jakupcsek Gabriella pár nappal ezelőtti Instagram bejegyzése alá. A műsorvezető kutyasétáltatás közben a Balaton-parton készített magáról egy szelfit, ami kiverte követőinél a biztosítékot.

Jakupcsek Gabriella Instagram fiókja csupa pozitív üzenetű, kedves bejegyzéssel van tele, amilyen a legutóbbi posztja is, ahol aranyos kiskutyájával, Rozival sétálnak a Balaton-parton. A kép alatt azonban villámgyorsasággal kezdtek gyülekezni az aggódó, és megdöbbent kommentek:

„Teljes torzulás az arcon, mint egy öreg nénié, bocs pedig bírom Önt.”

vagy

„Bármit csinált is az arcával, nagyon nagy kár volt. Kezdi elveszíteni a „Jakupcsekes” arcát.”

illetve

„Alig lehet Gabit felismerni! Botox nélkül is szép lenne!”

Ez utóbbit már a műsorvezető sem hagyta szó nélkül, és a kommentre válaszolva reagált a vádakra:

„Nem botox, tájékozatlan rosszindulat. De ha botox lenne, akkor se lenne mire fanyalogni.”

Az aggodalmas és kissé bántó megjegyzések után sokan kiálltak Jakupcsek Gabriella mellett, aki a fotóhoz fűzött szövegben meg is jegyezte, hogy egy hajnali kutyasétáltatás alkalmával készültek a képek, és valljuk be, kora reggel egyikünk arca sem úgy néz ki, mint napközben, amikor elmúltak a táskák és kevésbé duzzadt már a bőrünk.

A kép Jakupcsek Gabriella Instagram oldalán tekinthető meg.

(Kiemelt kép: Budapest, 2015. január 28. Jakupcsek Gabriella újságíró, műsorvezető a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt )