Istenes Bence nem segített, nem jött össze Varga Irénnek a találkozó Malumával

A Mahiana Roszallo néven is ismert médiaszemélyiség már számot is írt Malumáról, de hiába.

2021. november 15., 15:25

Szerző:

Varga Irén az online világban egyre ismertebb és népszerűbb személyiség. Főzős YouTube-videóiban olyan különlegességeket készít el, mint például rántott dinnye, mákos csirke, banános gírosz vagy fahéjas túrós tészta, de Varga Irén, vagy másik nevén Mahiana Roszallo már zenei karriert is indított. Második videóklipjének a címe Maluma, amelynek egy hónap alatt összejött a 2,5 milliós nézettség.

A méltán népszerű hangkompozícióban megénekelt, kolumbiai származású énekes, Maluma a hétvégén Budapesten járt az MTV EMA nevű rendezvény alkalmából. Itt találkozott többek között Istenes Bencével, és a műsorvezető posztolta is a közös fotót a latin-amerikai sztárral.

Nos, Varga Irén kiszúrta a fenti posztot, a Blikk pedig azt szúrta ki, hogy Varga Irén kiszúrta a fenti posztot.

„vesztenhez gyere maluma és istenes bec e”

– a Blikk szakértőinek hála ma már tudjuk, hogy Varga Irén ez alatt azt értette, hogy azt szeretné, hogy Maluma és Istenes Bence menjenek el találkozni vele a WestEndhez. Lehet azonban, hogy taggelni kellett volna Istenes Bencét, az ezt követő üzenetekből ugyanis az következik, hogy a találkozó nem jött össze.

„fáz ok bence küd akor ok”

– fogalmazott Varga Irén egy nem sokkal későbbi posztjában. Öt óra elteltével Mahiana Roszallo (vagy Máhiáná Roszálló) végül belátta, hogy jobb, ha csak emojik használatára szorítkozik a sztori lezárásakor.

A szomorkás történet igazi vesztese természetesen nem más, mint Maluma, aki így lemaradt a lehetőségről, hogy találkozzon az alábbi művésznővel, akihez hasonló személyiségekkel Hollywoodban minden bizonnyal nem tud megismerkedni.

(Kiemelt kép: YouTube/Varga Irén hivatalos csatornája)