Ingyen pornó és vibrátor jár az olimpikonoknak

Mert a szex tilos az olimpiai faluban.

2021. július 30., 14:18

Szerző:

Az idei tokiói olimpia szervezői mindent megtesznek, hogy a lehető legbiztonságosabb körülmények között versenyezhessenek a sportolók. És mivel Japánban ismét terjedni kezdett a koronavírus, igen szigorú szabályokat vezettek be. Az egyik ilyen intézkedés arra irányul, hogy a versenyzők ne tudjanak egymással intim kapcsolatba lépni. A szervezők nyomatékosan meg is kérték a sportolókat, ne létesítsenek szexuális kapcsolatot az olimpiai faluban.

Azért nem kell félteni szegény kielégületlen olimpikonokat sem! A hír hallatán először az erotikus tartalmakat élőben sugárzó Stripchat oldal jelentkezett be, akik nyílt levélben ajánlották fel, hogy ingyen pornót biztosítanak az aranyérmet nyert sportolóknak.

„Ha bebizonyítod, hogy világelső vagy a sportágadban, egyik szexi modellünk is elismeri a tehetségedet azzal, hogy megmutatja, ő miben tehetséges„

– áll a közleményben.

Legutóbb pedig a szexjátékokat gyártó cég, a LELO jelezte, hogy különböző segédeszközöket küld azoknak a sportolóknak, akik nem bírják az olimpiai faluban a tilalmat.

„A kielégültség érzete és az orgazmus elengedhetetlen, hogy megtartsuk a fókuszt még a mindennapi életben is. Reméljük, hogy tudunk egy kis enyhülést nyújtani azoknak, akik az elszigeteltséggel és az önmegtartóztatással küzdenek, és ezzel javíthatjuk az esélyeiket az éremszerzésre”

– nyilatkozta Marcella Zanchit, a márka marketing menedzsere a DailyStarnak. A sportolóknak pedig nincs más dolguk, mint egy e-mailt írni, ha élnének ezzel a lehetőséggel, és már érkezik is hozzájuk az ingyenes szexjáték.

(Kiemelt kép: Shutterstock)