Iskolai bántalmazás áldozata volt Ifj. Schobert Norbert: Végül anya ellen lázadtak fel a szülők

ifj. Schobert Norbert élete egy nagyon nehéz időszakáról vallott. 

2023. november 16., 07:30

Szerző:

ifj. Schobert Norbert Hajdú Péter Frizbi TV című műsorában mesélt arról, hogy milyen bántásokat kapott gyerekként az iskolatársaitól a túlsúlya miatt, sokan hájpacninak és dagadéknak csúfolták. A fiatal srác elárulta, hogy az édesanyja, Rubint Réka mindent elkövetett, hogy segítsen a fián, de sajnos a helyzet nem javult, ezért végül az iskolaváltás mellett döntöttek.

„A sok bántás miatt váltottunk iskolát, mert anyáék látták, hogy én ebbe lelkileg teljesen tönkre megyek. Rettentően jó iskolába jártam és nagyon jó oktatást kaptam, de ettől függetlenül nem bírtam volna tovább”

–  mondta ifj. Schobert Norbert, amit a Blikk szemlézett. 

Schobert Norbert és Rubint Réka fia azt is elárulta, hogy különböző trükkökkel akarta lefizetni a bántalmazókat, de hosszútávon ez sem vezetett eredményre:

„Próbáltam barátkozni, de valahogy mindig megkaptam a bántást. Volt olyan, hogy bevittem az új Air Maxemet, az új Nike cipőmet, majd odaadtam ajándékba az osztálytársamnak, csak hogy jóban legyünk. El is fogadta, de ugyanúgy kaptam a bántást” 

– magyarázta ifj. Schobert Norbert. 

Rubint Réka azonban látta, hogy a fia nem hordja az új cipőjét. A fiatal fiú először azt hazudta, hogy elhagyta, de a szülei tudták, hogy ez nem lehet igaz. A fitneszedző be is ment az iskolába, hogy próbálja megoldani a helyzetet, de nem járt sikerrel. 

 „Bejött, elbeszélgetett velük, de azután sem történt semmi. Sőt, végül anya ellen lázadtak fel a szülők”

– mondta Norbert, aki hozzátette, hogy az anyukája nem beszélt csúnyán senkivel sem, csak úgy reagált, ahogy a legtöbb szülő teszi ilyen helyzetben. 

Amikor Schoberték látták, hogy a gyermekük egyre inkább szorong, sőt már tikkelni is kezdett úgy döntöttek, hogy átíratják egy másik intézménybe. 

(Kiemelt kép: Frizbi TV)