Hosszú Katinka édesapja szerint lánya Shane Tusup mellett volt a legjobb

Hosszú Istvánnak van egy kis lelkiismeret-furdalása.

2021. augusztus 5., 08:01

Szerző:

A ma megjelent Story magazin a címlapon Gombos Edina és Bochkor Gábor viszályával foglalkozik, amelyről a 168 itt írt részletesebben, de a lapban megszólal Hosszú Katinka édesapja, Hosszú István is, természetesen lánya olimpiai szereplésével kapcsolatban.

Hosszú István korábban már kommentálta többször olimpiai bajnok lányának tokiói teljesítményét, erről itt írtunk, akkor a férfi egyszer a csalódottságának adott hangot, egyszer pedig többek között azt állapította meg, hogy a felkészülés most nem sikerült olyan jól, és lánya nem volt olyan állapotban Tokióban, mint Rióban.

Az édesapa friss nyilatkozatai között szerepel például a következő, amiben azt fejti ki, némiképp felelősnek érzi magát a történtekért:

„Van egy kis lelkiismeret-furdalásom, mert januárban beszélgettünk Tokióról. Mindketten tudtuk, hogy ez a pandémiás időszak nem kedvezett a felkészülésének, de nem akartam, hogy 5-6 év múlva megbánja, és azt mondja: „Kár, hogy kihagytam Tokiót!” Úgyhogy végül azt javasoltam, próbálja meg.”

Hosszú István újra összehasonlította lánya mostani eredményét korábbi teljesítményével, amit az úszónő exférje, Shane Tusup edzősködése mellett ért el:

„Shane-nel ők ketten azért valamit nagyon tudtak. Ők együtt elképesztően jók, már-már legyőzhetetlenek voltak. Ez az eredményeken is látszik. Vitathatatlan, hogy a lányom Shane Tusup mellett volt a legjobb.”

Shane Tusup azonban nemcsak párkapcsolati szinten lépett már tovább azóta: úgy tűnik, nemhogy az úszással, az olimpiával sem foglalkozik már, hanem helyette valami egészen más köti le az idejét.

(Kiemelt kép: Hosszú Katinka Instagramja)