Horváth Éva végleg kitelepül a családjával Balira?

Horváth Éva most Magyarországon van, de visszautaznak majd Balira.

2022. augusztus 3., 09:31

Szerző:

Horváth Éva félévig élt kint a családjával Balin, de nagyon hiányzott neki Magyarország. A modell most elárulta, hogy tudatosan készültek a háttérben és minden ki volt építve ahhoz, hogy kiköltözzenek, valamint vissza is fognak. A sztár azonban kifejtette, hogy Bali nagyon különbözik az itthoni élettől. 

„Balin másfajta az élet, az emberek nyugodtak, kiegyensúlyozottak. Egyvalami stresszeli őket, de az nagyon: a forgalom! Mindent ráérősen csinálnak, de valamiért vezetéskor nagyon türelmetlenek. Azt mondják Baliról: ott vagy megszoksz, vagy megszöksz. A munkamoráljuk teljesen más: ha szent ceremónia van, egyszerűen nem mennek dolgozni az emberek. Az pedig hetente háromszor is megtörténhet! Ilyenkor ott hagynak csapot, papot, építkezést, mindent”

- mondta Horváth Éva a HOT! Magazinnak, amit a Blikk szúrt ki. 

Kiderült, hogy a nagymamák meglátogatták őket a távoli országban, ami szuper élmény volt. Azonban a modell elárulta, hogy igazi baráti köre még nem alakult ki Balin. Az indonézek barátságosak, de a család számukra az első mindig:

„Nekem még nem alakult ki a baráti köröm! Az itthoni baráti közösségem általános és középiskola óta megvan, azokat a barátokat nem lehet pótolni Balin! Az indonézek szeretnek barátkozni, de számukra a család a legfontosabb. A nagyik kint voltak nálunk egy hónapig, vagányan bevállalták a húszórás "laza" utat”

- nyilatkozta Horváth Éva.

Még több Horváth Éva

Horváth Éva megmutatta, milyen helyen élnek, miután elköltöztek az országból

Megdöbbentő, hogy Horváth Évának mit tiltott meg az egyik szerződése

Horváth Éváék házát elöntötte az árvíz

(Kiemelt kép: Horváth Éva Instagramja)