Hódi Pamela drámai vallomása: ezért vesztek össze a férjével

Hódi Pamela megdöbbentő vallomást tett: a férjével, Tóth Bencével négyesben nyaralni mentek, de nem sikerült túl jól a vakáció.

2023. július 11., 08:06

Szerző:

Hódi Pamela és Tóth Bence tavaly ősszel a Nyerő párosban szerepeltek, és mint kiderült, igen összetartó házaspárról van szó. Más párokkal voltak vitáik rendesen, alább mutatunk egy példát, de nem jellemző, hogy egymással veszekedtek volna.

Nos, most sajnos sor került egy ilyen kivételes alkalomra, meséli Tóth-Hódi Pamela az Instagramon. A modell-influenszer és férje nyaralni voltak, Horvátországba mentek, először négyesben a két gyerekkel: közös kislányuk mellett velük volt az anyuka előző kapcsolatából született kislány is, Berki Natasa Zselyke.

Tóth-Hódi Pamela azt írja utólag, hogy nagyon fárasztó volt a nyaralás, fáradtabban tértek haza, mint ahogy odamentek. A sok stressz oda vezetett, hogy a két szülő egymással is összeveszett, pedig ő is említi, ennyire ritka ez náluk. A nap végére azért kibékültek, teszi hozzá a médiaszemélyiség.

Tóth-Hódi Pamela nem járul hozzá, hogy más oldalakon megjelenjenek a posztjai, ezért ha kíváncsi a teljes történetre, illetve a képekre, kattintson át az Instagramra!

(Kiemelt kép: a Nyerő Páros Instagramja)