Hétvégi horoszkóp, 2021. szeptember 24-26.: a Bak kilép a komfortzónájából, a Rák rég nem volt ilyen szerelmes

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hétvégén!

2021. szeptember 24., 00:00

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

A hétvégén különösen fontos lesz, hogy elengedje az irányítást. Ne erőltesse rá az akaratát másokra, főleg ne a barátaira vagy a szerelmére. Próbáljon meg csapatban gondolkozni és kompromisszumokat hozni.

Bika (04.20 - 05.20)

Komoly párkapcsolati problémákkal zárulhat a hét, ön pedig hajlamos ilyen helyzetekben inkább menekülőre fogni. Tényleg könnyebb lenne szakítani, mint őszintén beszélni az érzéseiről?

Ikrek (05.21 - 06.21)

Rengeteg olyan feladatot hagyott a hét végére, amihez eddig nem volt hangulata. Sajnos a kedve mostanra sem jön meg, viszont már nem halogathatja tovább...

Rák (06.22 - 07.22)

Párjával hosszú idő után sikerül ismét egy hullámhosszra kerülnie. Élvezze ki minden percét, mert sokat küzdött érte, ráadásul jövőhéten nem lesz idő a romantikus összebújásokra.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Nehezen fejezi ki magát, ha az érzelmeiről van szó, azonban most olyan helyzetbe kerül, amiben kénytelen lesz összeszedni a gondolatait és beszélni az érzéseiről. Nem lesz egyszerű, de végre kilép a komfortzónájából.

Szűz (08.23 - 09.22)

A hétvégén többeket is megbánthat, persze nem direkt, pusztán azzal, hogy őszinte és nem titkolja a véleményét. Mérlegeljen, mert jobban jár, ha most kivételesen magában tartja, amit gondol....

Mérleg (09.23 - 10.22)

Ha már régóta egyedül van, vagy legalábbis magányosnak érzi magát, ma megismerhet valakit. Még az is lehet, hogy csak egy-két pillanatra látja, de egész hétvégén csak ezen az illetőn jár majd az esze.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Rég volt annyira boldog, kiegyensúlyozott és örömteli a magánélete, mint a következő napokban. Ne legyen bizalmatlan, ne hitetlenkedjen, ne keresse a hibát, egyszerűen élvezze!

Nyilas (11.22 - 12.21)

A hetet igazán sikeresen zárja a munkahelyén, és még péntek délután, az utolsó pillanatban is összehoz egy jó üzletet. Ez annyira felvillanyozza, hogy egész hétvégén felszabadult és vidám lesz.

Bak (12.22 - 01.19)

A hétvégén megnyílik valakinek, akit nem régóta, vagy nem igazán ismer. Ez teljesen szokatlan öntől, de valahogy mégis jólesik majd, felszabadító érzés lesz, és teljesen új tapasztalat.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Feszülten indítja a hétvégét, de tulajdonképpen nem is tudja megmondani, mi is zavarja igazán. Vonuljon el egy kicsit, nyugodjon meg és gondolja végig, mi kéne ahhoz, hogy jól érezze magát.

Halak (02.19 - 03.20)

Minden idegszálával a szerelmére, aktuális randipartnerére koncentrál, azonban ez elveszi minden idejét és energiáját, és más fontos dolgokra már nem tud figyelni. Ebből lehet némi probémája következő hét elején.

Olvassa el heti horoszkópját is!

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

3 csillagjegy, akinek váratlan fordulatot hoz a hét

(Kiemelt kép: Shutterstock)