Heti horoszkóp, 2021. november 8-14.: a Rákra élete egyik legszebb hete vár, a Vízöntő fülig szerelmes lesz

Egyeseknek rengeteg meglepetést, másoknak sok nehézséget tartogatnak a következő napok. Íme a heti horoszkóp.

2021. november 8., 00:00

Szerző:

November második hete elég szélsőségesen alakul majd, a heti horoszkóp hatalmas magasságokat és mélységeket ígér.

Kos (03.21 - 04.19)

A héten a szokásosnál is jobban elhatalmasodnak önön az érzelmei, ráadásul hol rendkívül boldognak érzi magát, hol pedig sötéten és reménytelennek látja a dolgokat. Épp ezért ezek a napok a drámai összeveszésekről és a nagy kibékülésekről szólnak majd.

Bika (04.20 - 05.20)

A héten nagyobb szüksége lesz egy társra, mint bármikor. Ha párkapcsolatban él, nyugodtan támaszkodjon a szerelmére, kérjen tancsot és hagyja magát megvígasztalni is. Ha egyedülálló, a családjára és a barátaira mindig számíthat, ezt tartsa szem előtt!

Ikrek (05.21 - 06.21)

Az összpontosítás nem az erőssége, de a héten valahogy a szokásosnál koncentráltabb és céltudatosabb lesz. Ennek köszönhetően óriási sikereket érhet el a munkájában, behozhatja minden lemaradását, sőt kifejezetten előnyös ismeretségeket, üzleteket köthet.

Rák (06.22 - 07.22)

Ez a hét a felhőtlen szórakozásról, kikapcsolódásról, pihenésről szól majd. Könnyen és szívesen ismerkedik, sőt új barátságokat is köthet. Ezek ráadásul nem csak a magánéletében válnak előnyére, a karrierjén is hatalmasat lendíthetnek.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Az elmúlt időszakban rengeteg időt és energiát fektetett a munkájába, ezen a héten viszont az üzleti ügyek helyett a családja kerül a figyelme középpontjába. Végre lesz ideje bepótolni minden programot, beszélgetést, értékes együtt töltött időt, amiről korábban le kellett mondania.

Szűz (08.23 - 09.22)

Fellángol önben a bizonyítási vágy, meg akarja mutatni a környezetének, hogy mire is képes valójában. A tettvágyát nem kevés szerencse is kíséri, így sikerrel vesz minden akadályt, és minden téren kiemelkedően teljesít. 

Mérleg (09.23 - 10.22)

Párkapcsolati problémák árnyékolhatják be a hangulatát a héten, sajnos van néhány komoly ellentét, amelyekre már jó ideje nem találja a megoldást. Ezek csúcsosodnak ki most, de döntsön elhamarkodottan!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Nehezen találja a hangot a környezetével, főleg igaz ez a kollégáira. Teljesen ellentétesen gondolkozik, mást akar és mást is tesz, mint a társai. Ebből a makacsságból óriási gondjai lehetnek...

Nyilas (11.22 - 12.21)

Sem lelkileg, sem fizikailag nem érzi a topon magát, besokallt és kimerült. Ez a hét jó alkalom arra, hogy pihenjen, hogy letisztázza a gondolatait és az érzéseit. Sőt, egy kis sportolás vagy egy méregtelenítő kúra is jót tenne!

Bak (12.22 - 01.19)

A jövője kerül a középpontba, minden gondolata akörül forog, hogyan tudná elérni hosszútávú céljait. Tervezget, számol, álmodozik, de végül összeáll a kép, mire is vágyik és mit kell tennie mindezért.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

A lehető legváratlanabbul, szinte villámcsapásként talál önre a szerelem. Ráadásul egy régi barátság alakul át egyik pillanatról a másikra. Élvezze ki minden percét, és ne agyaljon feleslegesen olyan kérdéseken, hogy „miért pont most?”, vagy hogy „eddig hogy nem vette észre?”

Halak (02.19 - 03.20)

Egyre frusztráltabb, egyre idegesebb, mert nem szeret várni, most mégis kénytelen türelmesnek lenni. Tartson ki, mert egy elkapkodott döntés, egy meggondolatlan cselekedet most visszafordíthatatlan károkat okozhat!

Ezekre a csillagjegyekre hatalmas változás vár ősszel

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete novemberben

(Kiemelt kép: Shutterstock)