A Konyhafőnök sztárjának vallomása: Magam mögött szeretném hagyni a Hajdú Péter exe címkét

Szeretne saját maga miatt érvényesülni.

2022. május 19., 08:11

Szerző:

Hajdú Péter és Alföldy Anna 2019-ben alkottak egy párt, ám akkor fél év után a szakítás mellett döntöttek. Azóta a népszerű tévés Láng Eszter mellett találta meg a boldogságot, akivel néhány hónapja megszületett első közös gyermekük is, Dominik. Most azonban a LifeTV vezérigazgatójának volt párja, Alföldy Anna A Konyhafőnökben csillogtatja meg a tudását. 

„Ami Pétert illeti, azóta nem beszéltünk, de örülök, hogy párra lelt, hogy újra édesapa lett, és boldog. Magam mögött szeretném hagyni a Hajdú Péter exe címkét. Megmutatni magam, azt, hogy modellként nem csak egy rántottát tudok összedobni. Na persze, az sem mellékes, hogy ezzel a saját határaimat is feszegetem”

- nyilatkozta a modell a Story magazinnak, amit a 24.hu szúrt ki. 

Alföldy Annát egyébként az Éjjel-Nappal Budapestben ismerhette meg a közönség. A csinos modell csupán 20 éves volt, amikor felköltözött a fővárosba, ám azóta is itt él, ugyanis azóta egy saját vállalkozásba is belefogott, ami beindult az évek során.

„Fodrász-kozmetikus végzettségem van, hát belevágtam egy vállalkozásba. Kibéreltem egy kis szalont Budán. A frissen jött hírnév, az egyre több internetes követő vitte a szalon hírét, és beindult az üzlet. Igaz, így is kemény volt, néha feladtam volna, de vitt előre az akarat, a bizonyítási vágy”

- nyilatkozta Alföldy Anna.

Hajdú Péter exe azt is elárulta, hogy egyelőre a szinglik táborát erősíti és habár véleménye szerint a 28 és 45 év közötti férfiak ugyanolyan kiszámíthatóak, ennek ellenére hisz abban, hogy van szerelem első látásra és biztos benne, hogy ő is fog találkozni valakivel, akivel családot alapíthat. 

Még több hír Hajdú Péterről

Hajdú Péter megmutatta az első fotót kisfiáról

Itt az első fotó: Hajdú Péter megmutatta négyhetes kisfiát

Hajdú Péter harmadik gyermekénél nem akarja elkövetni ugyanazokat a hibákat

(Kiemelt kép: Hajdú Péter Instagramja)