Hajdú Pétert megpofozták – videó

Hajdú Péter műsorvezetőnek a legutóbbi riportalanya kevert le egy orbitális pofont.

2024. augusztus 13., 13:36

Szerző:

Hajdú Péter a legutóbb Pataky Attilától kapott egy kis energiát – hát most megint energiát kapott, csak másmilyet és máshogyan.

Hajdú Péternek lekevert egyet az interjúalany

Hát nem szeretnénk senkire rápirítani azért, mert abban reménykedett, hogy Hajdú Pétert tényleg lepofozta valaki, de szerkesztőségünk nem támogatja a fizikai erőszak semmilyen formáját sem, legfeljebb azt, amelyikbe mindkét fél beleegyezett. Itt most ez utóbbi esetről van szó.

Hajdú Péter következő vendége a Frizbi című, megszűnt, de aztán mégis folytatódott műsorban Szabó Franciska lesz. Ő arról ismert, hogy professzionális pofozóversenyeken indul – és nyer. Persze, hogy Hajdú Péter kért tőle egy pofont. Kapott is.

„Ekkora pofont még nem kaptam nőtől! Szabó Franciska a világ egyik legeredményesebb Power Slap versenyzője, de mint az interjúból kiderült, a magánéletben is ő hordja a nadrágot, illetve az ostort. A Frizbi következő vendége Szabó Franciska!”

– írja az alábbi beharangozóhoz, amin maga a pofon látszik, de Hajdú Péter reakciója nem. A műsorvezető természetesen van annyira rutinos, hogy a legizgalmasabb részletet meghagyja a teljes interjú péntek esti premierjére.

Reméljük, önnek az Exatlonból ismerős Szabó Franciska

Szabó Franciska szerepelt az Exatlon című, TV2-es sportreality harmadik, 2020-as évadában, de nemcsak ilyen szerepléseket vállal. Erotikus jellegű munkásságának Amerikában jó nagy közönsége van. Dominaként dolgozik, és nem vetkőzik, csak üt.

„Nekem megverni egy férfit ostorral sokkal komfortosabb, mintsem terpeszteni”

– hangzik el az alábbi videóban. Az előzetesben Szabó Franciska arról is beszél, hogy korábban bántalmazó kapcsolatban élt. Volt férjéről a TV2 egykori sztárja így vall:

„Ő nagyon sokszor megvert. De a házasságunk előtt egy vagy kettő nappal volt az, hogy először rámemelte a kezét. És akkor éreztem belül, hogy nem ő az igazi, én csak cikinek éreztem volna lemondani az utolsó nap az esküvőt.”

Érdemes megnézni a teljes előzetest, talán el is gondolkodni rajta. Ez utóbbit tette például az egyik kommentelő is, akinek a következő volt a reakciója a fentiekre:

„Ez minden csak nem sport! Arcul ütni egy másik embert, megalázó és szánalmas!”

Itt a teljes beharangozó, alatta pedig az ön véleményét várjuk a fenti hozzászólással kapcsolatban.

És ha van még ideje egy szavazásra, kíváncsiak lennénk az ön véleményére a fenti kommentelő által felvetett kérdésben. Ön szerint se lehet azt mondani a professzionális pofozkodásra, hogy sport lenne?

(Kiemelt kép: Hajdú Péter Instagramja)