Hajdú Péterről állítja egy spanyol nő, hogy valójában az ő férje

A spanyol nő állítása szerint Hajdú Péter az ő férje.

2022. június 23., 07:25

Szerző:

Nem mindennapi szituációba keveredett Hajdú Péter és kedvese Láng Eszter. A pár a közösségi oldalaikon kapott több zaklató üzenetet egy spanyol nőtől, aki állítja, hogy a tévés az ő férje, valamint meg is fenyegette Esztert, hogy hagyja békén. 

„Hagyd békén a férjem fotóit, ha nem akarsz bajba kerülni! Ha nem teszed, lépéseket teszek, és jelentem a kamu profilt”

- írta a nő Hajdú Péter egyik fotójához. 

Hajdú Péter a Blikknek kommentelte a történteket:

„Szerintem ez nő masszív orvosi eset. Találkoztam már hasonlóval, de ő talán komolyabb is a korábbi kommentelőknél, mert azt állítja, hogy a férje vagyok...”

Közben a műsorvezető elárulta, hogy nem ez volt az első eset, sőt egyszer a kislányát is megfenyegették:

„Pár évvel ezelőtt bíróságig jutott egy ilyen eset: a zaklató akkor azt állította, földönkívüli vagyok, és a tervei szerint azzal akarta mindezt bebizonyítani, hogy elrabolja Noncsi lányomat. Őt végül el is ítélték, kényszergyógykezelésre, ha jól emlékszem. De arra is volt példa, hogy egy nő bőrönddel jelent meg az ajtómban azzal, hogy most akkor hozzám költözik... Miatta a rendőröket is kihívtam.”

Egyelőre a tévés és a párja úgy döntöttek, hogy nem tesznek jogi lépéseket az ügyben, de ha a magánszféráját is megsérti az esetleges zaklató akkor nem fogja annyiban hagyni a dolgot. Hajdú Péter az utóbbi időben több német és francia nőtől kapott olyan üzeneteket, akikkel állításuk szerint kapcsolatban van, sőt tud olyan esetről is, amikor az ő fotóival csaltak ki nagyobb összegeket idegen nőktől.

Még több hír Hajdú Péterről

Hajdú Péter megmutatta az első fotót kisfiáról

Itt az első fotó: Hajdú Péter megmutatta négyhetes kisfiát

Hajdú Péter harmadik gyermekénél nem akarja elkövetni ugyanazokat a hibákat

(Kiemelt kép: Hajdú Péter Instagramja)