Hajdú Péter exe ordibálós vitába keveredett A Konyhafőnökben: íme, kivel!

„Megetetem vele a serpenyőt” – Hajdú Péter exe eléggé kiakadt vetélytársnőjére.

2022. május 31., 08:45

Szerző:

A Hajdú Péter exeként megismert Alföldy Anna nagy vitába keveredett az RTL Klub séfvetélkedőjében. Nem lenne túl izgalmas A Konyhafőnök című műsor, ha mindenki békésen, szép lassan, egyedül főzőcskézne benne, így aztán az adás producerei olyan szituációkat kreálnak benne, ami lehetőleg minél több stressz alá helyezi a játékosokat, hátha összevesznek egymással.

Nos, Alföldy Annán be is jött a trükk: Maier Anikóval kellett együtt főznie, de nem készültek el időben a dolgok, ráadásul Rácz Jenő sztárséf (és egyben zsűritag) is odament hozzájuk, hogy rámutasson pár dologra, ami még kívánnivalót hagy maga után. Rácz Jenő utasította is Maier Anikót, hogy legyen ő a főnök, ennek ellenére Alföldy Anna önállósította magát, és ebből vita alakult ki a két versenyző között, akik egyik pulttól a másikig ordibálva kezdtek el vitatkozni.

„Annyira ideges voltam, és annyira ki voltam akadva Anikóra, annyira idegesít a szétszórtsága! Utálom a lusta, haszontalan... van, lélegzik, szobanövény, csak úgy ott van, nem tud mit csinálni”

– összegzi Alföldy Anna, hogy miért idegesíti annyira Maier Anikó, akiben szintén felment a pumpa, de azt mondja, visszafogta magát, pedig tudott volna olyat mondani, amitől vetélytársnője sírva távozott volna a stúdióból. Az RTL szerkesztői most talán egy kicsit csalódottak, hogy ha tudott volna, akkor miért nem mondott. Na nem baj, így is jutott épp elég ordibálvafőzés az alábbi videóba.

Végül egy harmadik csapattag, Luca állította le a két veszekedőt.

„Azt hittem, megetetem vele a serpenyőt”

– mondja mégis utólag Alföldy Anna Maier Anikóról. Íme még egy adásrészlet.

A Drámafőnök

Frohner Fecót hazaküldték A Konyhafőnökből, de ami ezután következett, arra senki nem számított

Megvan az idei Konyhafőnök első sírva fakadó celebjátékosa

Rácz Jenő meg akarta csillantani nyelvtudását A Konyhafőnökben, de beégett: videó

(Kiemelt kép: RTL Klub/A Konyhafőnök)