G.w.M megdöbbentő kijelentést tett Zámbó Jimmyvel kapcsolatban

G.w.M arról beszélt, honnan a zenei affinitása, és szóba került Zámbó Jimmy is...

2023. augusztus 23., 08:33

Szerző:

Nem Zámbó Jimmy, hanem G.w.M és Kulcsár Edina látható a Hot! magazin legfrissebb számának címlapján, de a rapperrel készített interjúban szóba kerül a legendás, 2001-ben elhunyt énekes is. Meg az is, hogy G.w.M-et és Kulcsár Edinát „a csúcsra repíti” a szerelmük. Ez alatt nemcsak a szexet kell érteni, hanem azt is, hogy a rapper hatalmas sikereket ér el a zenében, mert tudja, hogy a párja támogatja.

Arról már korábban is rengetegszer hallottunk, hogy a rapper és a szépségkirálynő-influenszer kapcsolata mennyire harmonikus, de az újdonság az interjúban, hogy G.w.M elárulja, a felmenői között vannak Zámbók is.

„Édesanyám részéről az összes felmenőm zenész volt. Anyai részről a nagy­ma­má­mék Zámbók, kiskoromban a dé­di­ma­mám­hoz sűrűn járt fel Jimmy, és játszott is velem, de nagyon kicsi voltam, így csak halvány emlékeim vannak róla. Így aztán lehet, hogy van rokoni kapcsolat is köztünk. Nekem ez az út adott volt: vagy csibész leszek vagy zenész. Így ötvöztem ezt a kettőt, és most itt ülök, de szerencsére inkább zenész lettem”

– meséli G.w.M az interjúban. A 26 éves rapper egyébként 1997. január 8-án született, így tényleg csak elég halvány emlékei lehetnek Zámbó Jimmyről, hiszen az énekes pár nappal G.w.M negyedik születésnapja előtt hunyt el.

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)