Gregor Bernadett bevallja, sosem tudta büntetni, nevelni a gyerekeit – ez lett az eredménye

Gregor Bernadett 23 évesen lett édesanya, és mint mondja, gyerekeivel kapcsolatban még a nevelni szót sem szereti használni.

2024. június 26., 15:11

Szerző:

A Best magazin friss számában és podcastjában nyilatkozik Gregor Bernadett színésznő, amiket most néhány érdekes-elgondolkodtató részlet kiemelésével ajánlunk az ön szíves figyelmébe.

Gregor Bernadett a gyermekeiről

Annyit hallottuk az utóbbi időben Rúzsa Magdolnát a gyereknevelésről beszélni, hát nézzük, mint mond erről a témáról Gregor Bernadett! Nos, elsősorban azt, hogy amit ő csinált a gyerekeivel, azt ő nem is szereti nevelésnek nevezni. Az 52 éves színésznőről tudnivaló, hogy 23 évesen már anya lett, első férje egy tüdőgyógyász volt, az ő közös fiuk Bence. Gregor Bernadett második férje az idén elhunyt Gát György producer volt, akivel 9 hónapig voltak házasok. Harmadik férje Somogyi István, őtőle született a színésznő másik fia, Álmos. Ennek a házasságnak 2013-ban, kilenc év után lett vége, de a következő évben már jött is a negyedik esküvő. Gregor Bernadett 2014. augusztus 16-án kötött házasságot Szarvas Attilával, akitől közös megegyezéssel 2018. október 3-án elvált.

„Nem tudtam követelni, büntetni. De még azt a szót sem szeretem használni, hogy nevelni. Azt sem tudtam, inkább csak terelgettem őket. Főleg az első gyereknél, Bencénél volt így”

– emlékszik vissza Gregor Bernadett a friss interjúban. Mint mondja, ekkor még maga is éretlen volt, elkövetett hibákat, nem mindig volt következetes, és olyan is előfordult, hogy segített a fiainak lógni az iskolából.

Ehhez képest Gregor Bernadett úgy látja, hogy a nevelésnek sem nevezhető terelgetésnek az eredménye az lett, hogy a két fia mégis szépen felnőtt, és anyai szigor nélkül is jó emberek lettek belőlük:

„Ha most ránézek a gyerekeimre, azt mondom, elég jól sikerültek. Megható, amikor mondjuk egy hosszú nap vagy vidéki fellépés után hulla fáradtan hazaérek, a gyönyörű, kisportolt 18 éves fiam megölel, és azt mondja: »Anya, nekünk olyan jó életünk van, én olyan hálás vagyok neked, hogy te ezt nekünk megadtad és megadod.« Kell ennél több egy anyának?”

Gregor Bernadett a párkapcsolatairól, illetve az egyedüllétről

A gyerekek jól sikerültek, a párkapcsolatok kevésbé, úgyhogy mostanra Gregor Bernadett ott tart, hogy jelenleg teljesen jól elvan egyedül, sőt, jobban érzi magát így. Az 50. születésnapján is egyedül vonult el vidéki házába, hogy zavartalanul élvezze a természetet és a magányt.

„Azt kell mondanom, hogy a társas kapcsolataimban soha nem voltam igazából önmagam. Azt a fajta függetlenséget és szabadságot, amire tudat alatt egész életemben vágytam és amiben most élek, nem cserélném fel semmire. Most. Hogy holnap mi lesz, arról beszéljünk holnap”

– mondja Gregor Bernadett, nem zárva ki, hogy egyszer még újra párkapcsolatot kezdjen.

(Kiemelt kép: Gregor Bernadett Instagramja)