Gregor Bernadettet porig alázták: Három napig sírtam

Gregor Bernadett a színházi munka során került megalázó szituációba.

2023. augusztus 10., 11:34

Szerző:

Gregor Bernadett nagy hírt közölt: a színésznőként töltött évtizedek után kipróbálta magát rendezőként is. Erről a Dr. Milesz News 24 Channel című YouTube-csatornán beszélt egy videóinterjúban. Mint mondja, már csak azért is vágyik a rendezői szerepre, mert színésznőként volt, hogy meggyűlt a baja a rendezői túlkapásokkal:

„én az a fajta színésznő vagyok, aki évtizedek után is úgy kaptam instrukciót, hogy azt bántónak éreztem, s utána három napig sírtam az öltözőben és otthon.”

A rendezéssel kapcsolatban a következőket mondja még a Blikk által kiszúrt interjúban:

„már évek óta vannak egyéb ambícióim, mint az, hogy színésznő vagyok. Elkezdtem rendezni néhány évvel ezelőtt. Én abban azt éreztem, hogy olyan kreatív energiákat mozgatott meg bennem, amikről azt sem tudtam, hogy vannak. Nagyon élveztem, hogy valamit létre kell hozni, megteremteni és kitalálni.”

Hozzáfűzi azt is, hogy már csak azért is érdeklik egyre jobban a rendezői feladatok, mert abban a korban van, amikor színésznőként nagyon nehéz izgalmas szerepet találni. Ezzel kapcsolatban a következőképpen fogalmaz:

„amit színpadi színésznőként az én korosztályomban lehetett az elmúlt 28 évben, azt eljátszottam és megkaptam, nincs bennem semmiféle hiányérzet. Azt is látom, és ezt tudomásul kell venni, hogy egy 50 pluszos színésznőnek nem írtak a drámaírók olyan szerepet, amire azt mondom, hogy azt még szeretném eljátszani. Majd a kontyos nagymamák jönnek 20 év múlva, de addig is szeretnék teremteni.”

Nézze meg a teljes videót!

(Kiemelt kép: YouTube/Dr. Milesz News 24 Channel)