Videó: így reagál Gáspár Laci, amikor versenyző téveszt dalszöveget az X-Faktorban

Itt a videó, amin Gáspár Laci mentorként véleményez egy énekest, aki elrontja a dalszöveget.

2021. december 15., 15:26

Szerző:

Egyre gyűlnek a vélemények abban az ügyben, hogy Gáspár Laci a szombati X-Faktor Kóbor Jánosról szóló megemlékezésében véletlenül „zöldhajú” lányt énekelt „gyöngyhajú” helyett. Még maga az Omega menedzsere is felhívta a mentor-énekest az ügyben azzal, hogy ők csak nevettek a dolgon, semmi gond.

Máshogy áll hozzá rengeteg kommentelő, akik közül néhányan azt hánytorgatják fel, hogy Gáspár Laci mentorként nem így áll hozzá a tévesztésekhez, hiszen éppen ebben az évadban fordult elő, hogy az egyik versenyző elrontotta a szöveget, és az illetőről éppen Gáspár Laci mondott véleményt. Nos, az RTL Klub archívumában megtalálható a kérdéses jelenet, az alább videóról van szó, amelyben Hudák Zsolt 3:51-nél bakizik bele az éneklésbe, és el is káromkodja magát emiatt.

„Itt már nem szabad hibázni”

– mondja erre Gáspár Laci, majd egy „számodra most itt ér véget az X-Faktor”-ral hazaküldi az illetőt. Klikkeljen a play gombra, és döntse el, hogy ön szerint valóban összehasonlítható-e a két eset!

Lazán kapcsolódó további érdekesség az ügyben az RTL Klub archívumából, hogy 2 évvel ezelőtt, 2019-ben Gáspár Laci mentortársai konkrétan egy zöldhajú lány előadását értékelték. Az akkor 16 éves énekesnő a zsűri másik három tagjától csak dicséretet kap, pont Gáspár Laci nem mond semmit a videón a zöldhajú lánynak.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/X-Faktor)