Fotó: Tolvai Reni ruha és smink nélkül szelfizett

Újabb merész fotót posztolt magáról Tolvai Reni.

2021. november 10., 10:02

Szerző:

Tolvai Reni sosem titkolta, hogy imád sminkelni, sőt azt is büszkén vállalja, hogy még egy tejért sem szalad le úgy a boltba, hogy ne lenne rajta minimum egy kis alapozó, szemfesték és rúzs. Épp ezért olyan meglepő, amikor nagy ritkán megmutatja természetes vonásait

Az énekesnő nemrég egy elképesztően bevállalós szelfit osztott meg magáról Instagram-oldalán. Tolvai Reni vizes hajjal, smink nélkül látható az ágyában, a testét pedig csak egy törölköző takarja. Egyébként a szexi, kihívó képek sem állnak távol az énekesnőtől, bőven akad jó néhány hasonló fotó közösségi oldalain, azonban egyiken sem hat ennyire természetesnek. 

Tolvai Reni posztja láthatóan nagy sikert aratott a követőinél, néhány óra alatt közel 2000 lájkot kapott, nem beszélve a rengeteg bíztató kommentről.

(Kiemelt kép: Tolvai Reni Instagram-oldala)

12:20

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.