Ilyen Tolvai Reni valódi arca

Ritkán látni így az énekesnőt.

2021. október 28., 11:42

Szerző:

Aki követi Tolvai Renit az Instagramon, pontosan tudja, hogy megszállottja a sminkelésnek, és ez nem csupán annyiban merül ki, hogy szereti, ha szépen ki van sminkelve, hanem ő maga is profi szinten tudja megalkotni a megjelenését, sőt másokat is gyakran kisminkel. Legtöbbször közösségi-oldalán is kifogástalan sminkben pózol a fotóin, azonban néha kivételt tesz, és megmutatja a valódi arcát is. A különbség pedig egészen elképesztő!

Az énekesnőnek egyébként nemrég jelent meg saját sminkkollekciója az egyik legnépszerűbb sminkárkával együttműködésben. Ezeket a termékeket használta az Instagram-oldalára feltöltött legutóbbi videójában is, és lerántotta a leplet titkáról, hogyan tud magának 10 perc alatt egy tökéletes, hétköznapi sminket készíteni. 

Tolvai Reni elárulta azt is, amit eddig csak kevesen tudtak, hogy fellépései és fotózásai előtt profi sminkesek helyett, gyakran ő sminkeli ki magát.

„Legtöbbször nagy sminkeket láthattok tőlem a színpad, fotózások, forgatások miatt, viszont a hétköznapokban én sem szánok több mint 10-15 percet erre. Ebben a videóban megmutatom, hogyan készülök el, ha rohannom kell, de mégis jól szeretnék kinézni egész nap"

– fűzte a videóhoz Tolvai Reni, aki legtöbbször erős fedésű, teljes sminkben szerepel a képein, de néha akad olyan is, hogy megosztja rajongóival teljesen natúr, smink nélküli arcát is.

 

(Kiemelt kép: Tolvai Reni Instagram-oldala)