5 film a tökéletes szombat estéért

Összegyűjtöttük az este legjobb filmjeit. 

2022. január 22., 14:26

Szerző:

Ma este is színes filmválasztékot találhatunk a tévék műsorkínálatában, hiszen terítéken lesz a Marvel egyik legnépszerűbb karakterének, Amerika Kapitánynak újabb kalandja, vagy az akcióval dúsított, A védelmező Denzel Washington főszereplésével, illetve a humorban gazdag Ikrek című film, Danny DeVito-val és Arnold Scwarzenegger-rel

Amerika Kapitány - A tél katonája

RTL Klub, 21:05 

Nick Fury ügynököt halálos támadás éri, és az egész világ egy csapásra veszélybe kerül egy kegyetlen ellenség miatt, aki nem más, mint a Tél Katonája. Amerika Kapitány és a Fekete Özvegy közösen száll szembe a bérgyilkosok egész hadát felvonultató bűnöző ellen, de úgy tűnik még ők sem elég erősek a győzelemhez. A pároshoz hamarosan csatlakozik újdonsült társuk, Sólyom, akivel már felvehetik a kesztyűt a gonosz ellen.

Excsajok szelleme

Cool, 18:45 

Connor egy született agglegény és nőcsábász, aki öccse esküvőjére hivatalos éppen. A menyegző előtt kitör a botrány, hála a jófej főhősünknek, de a büntetése sem marad el. Megjelenik három korábbi barátnőjének szelleme, akik összefogva jól móresre tanítják őt, a múlt és a jövő kalandos útján pedig szembesítik azzal, mit is hibázott a kapcsolataiban. Vajon van még esélye az igaz szerelemre?

Ikrek

Prime 18:45 

Az ikrekről mindenkinek két teljesen egyforma ember jut eszébe, de ez Julius és Vincent esetében a legkevésbé sincs így. Egy kutatási kísérletnek köszönhetően kétpetéjű ikrekként születnek, Julius egy izomkolosszus, okos, vajszívű emberré válik, aki kiváló neveltetést kapott, Vincent viszont a gyengébb géneket örökölte, árvaházban nevelkedett, majd bűnöző lett. Julius még éppen időben szerez tudomást testvére létezéséről, ugyanis Vincent életveszélybe kerül piszkos üzelmei miatt.

Mélytengeri pokol

Super TV2, 21:00 

Egy átlagos munkanapnak indult ez is Mike és kollégái számára a Deepwater Horizon olajfúrótornyon. A mérnökök végezték a munkájukat, amikor a Deepwater Horizont üzemeltető BP olajcég egyik szakértője kísérleti fúrásra kényszeríti őket, aminek következtében megreped a fúrócső és egy iszonyatos erejű robbanás rázza meg a fúrótornyot. Pillanatok alatt kigyullad a fedélzet és a munkásoknak az életükért kell menkülniük az éjszakában.

A védelmező

Viasat 3, 21:00 

Az egykori kommandós, Robert McCall megrendezte saját halálát, régi életét maga mögött hagyva, békésen éldegél. Azonban az ügynöki énje újraéled, amikor találkozik egy fiatal lánnyal, akit orosz maffiózók tartanak rettegésben. Különleges képességeit bevetve, a törvény helyett saját maga szolgáltat igazságot a rászorulók és védtelenek számára. Ha valaki bajba kerül és már nincs kitől segítséget kérni, a Védelmezőre lehet számítani.

Ha a tv helyett inkább a Netflixet választaná:

Azoknak, akik a filmek helyett inkább a sorozatokat preferálják, íme a múlt év legjobbjai

Ha díjnyertes filmekre vágyna, ajánlunk 5 Oscar nyertes alkotást

(Kiemelt kép: Shutterstock)