Titokban férjhez ment A tanár sztárja – csodás fotóval jelentette be

Gyönyörű fotót posztolt az esküvőről A Tanár című sorozatból ismert Trokán Nóra.

2022. szeptember 12., 09:30

Szerző:

Trokán Nórát édesapjához, Trokán Péterhez hasonlóan egy tévés sorozatszerepéről ismerik a legtöbben: ő alakította Kovács Lillát az RTL Klubon A tanár című sorozatban.

A 36 éves színésznő most nagy bejelentést tett az Instagramon, és a nagy bejelentéseknek az utóbbi időben biztos jele, hogy a posztoló nem járul hozzá a közzétett kép beágyazásához. Most is ez a helyzet, szóval ha ön látni szeretné a fotót, ide kattintson, a hír mindenesetre az, hogy Trokán Nóra férjhez ment!

A színésznő nem beszél a nyilvánosság előtt a magánéletéről, párkapcsolatáról ezúttal sem osztott meg különösebben sok részletet. Annyi derül ki a friss posztból, hogy a lakodalom augusztus 20-án volt, és hogy férjének hosszú a haja. Az ifjú pár két tagja egy-egy lovat vezet az Instagramra kitett, gyönyörűen elkapott képen.

A posztban sorra érkeznek a hírességektől a gratulációk, Gryllus Dorka színésznő például vörös szívek mellett annyit ír, hogy „hoppá”, amiből úgy tűnik, mintha ő sem tudta volna, hogy kolléganője férjhez ment pár héttel ezelőtt. Rajta kívül többek között Liptai Claudia, Oroszlán Szonja, Tatár Csilla, Nagy Adri, Erdélyi Tímea és Tóth Vera is gratulált a kommentek között.

Sztáresküvők 2022

Elképesztő fotók láttak napvilágot Hosszú Katinka esküvőjéről, durva buli volt

Iszak Eszter a 2-3 napos, százfős lagzijáról: Normál, közepes esküvő volt

Fotók: Schobert Norberték újra összeházasodtak, ilyen volt Rubint Réka ruhája

(Kiemelt kép: Trokán Nóra Instagramja)