Polgár Kriszta szépségkirálynő egyvalamit hagyott el az étrendjéből, felismerhetetlen lett – fotó

Polgár Kriszta egykori szépségkirálynő hatalmas változáson ment keresztül, most 58 kiló.

2023. június 1., 08:18

Szerző:

Polgár Kriszta annak idején szépségkirálynőként vált országszerte ismertté még tizenévesen, a Miss Balatonon 2003-ban versenyzett először. Hat évvel ezelőtt párjával együtt az USA-ba költöztek, a texasi Houstonban nevelik három gyermeküket, innen fognak hamarosan hazatérni most a nyárra egy időre.

Polgár Kriszta maga is írja, hogy nem volt benne biztos, hogy jól teszi-e, ha megosztja az alábbi képet, de felkészült lélekben a negatív kommentekre és csak megosztotta. Ha azt mondjuk, hogy felismerhetetlen lett, akkor nem az arcára gondolunk, de a teste hatalmas változáson ment keresztül.

„Hezitáltam, hogy kitegyem-e. Aztán úgy döntöttem, hogy ha egyetlen embert is motiválok vele a mozgásra vagy egészséges életmódra (nem feltétlenül diétára), akkor megéri elviselni a »túl sok« vagy »olyan vagy mint egy férfi« hozzászólásokat is. Amiket szintén elfogadok, de csak akkor, ha a szívedre teszed a kezed, és nem csak a saját lelked megnyugtatására írok a kanapéról. Véleménye mindenkinek lehet. De én csak magamnak akarok megfelelni. Szeretem látni a munkám gyümölcsét. Még akkor is, ha néha talicskán kell kb. betolni a terembe. És mivel a nyáron végre igazi ételeket ehetek, úgysem így fogok kinézni, hát megörökítettem most. Mindenesetre most büszkeséget érzek. Hogy tisztán, mindenféle segédeszköz nélkül (egyedül kétnaponta fehérjepor) elérem, amit kitűztem. Kiegészítés, hogy senki ne aggódjon: nem vagyok sovány, alul sokkal lassabban fejlődöm. 58 kg vagyok 172 cm”

– írja Polgár Kriszta.

Kommentben hozzáteszi még a következőket:

„hamarosan otthon leszünk Magyarországon, és alig várom, hogy az igazi otthoni ételeket egyem. Napi 5 habos islert fogok enni szerintem, libamájjal a tányér szélén. Ez az eredmény sajnos elillan majd, de jó tudni, hogy képes leszek rá újra.”

Egy másik hozzászólásban pedig arról ír, hogy mi az, amit elhagyott az étrendjéből:

„szerintem egyébként a legnagyobb titok, hogy lejöttem a »szerről«, a majonézről! Gyerekkorom óta félelmetes mennyiségben fogyasztom, egy tubus pár nap. A testem sokkot kapott most, hogy így elvágtam. Negyedannyit eszem, azt is lightot.”

Na és nézzük végre a fényképet.

Egyébként Polgár Krisztához hasonlóan Polyák Lilla színésznő is nagyon keményen edz az utóbbi időben: 100 kilókat emel, hogy a testét építse.

(Kiemelt kép: Polgár Kriszta Instagramja)