Rossz hírt közölt az Exatlon sztárja: A szervezetem összeomlik, ha túlterhelem magam

Az Exatlon sztárja, Adu László rossz állapotban van. 

2023. január 26., 12:39

Szerző:

Az Exatlon sztárja, Adu László hosszú ideje küzd betegséggel. A Kihívók csapatát erősítő sportoló tavaly visszatért  Exatlon All Star-ba, de az egészségügyi állapota miatt, az orvosok tanácsára feladta a játékot. Kiderült, hogy a folyamatos szédülése a koronavírus egyik szövődménye. 

„Sajnos továbbra sem változott semmi, talán csak annyi, hogy megtanultam együtt élni ezzel a betegséggel. Igyekszem kímélni magam, de a munkámból adódóan nincs könnyű dolgom. Váratlan helyzetekben jön rám a szédülés, legutóbb például vezetés közben. A szervezetem összeomlik, ha túlterhelem magam, az egyetlen szerencsém, hogy tudom kontrollálni. Amikor viszont van egy-egy keményebb meló, és a testem már teljesen kimerült, akkor nagyon szenvedek”

- nyilatkozta Adu László a Borsnak.

Az Exatlon sztárja azt is elárulta, hogy Magyarországon nem kapott megfelelő segítséget az orvosoktól, ugyanis a háziorvosa még arra se vette a fáradtságot, hogy rendesen megvizsgálja és átnézze a papírjait. Most őszintén beszélt a kálváriájáról. 

„A koronavírus szövődményeként könyvelték el a betegségem, a vírus állítólag a kisagyamat támadta meg, emiatt gyötör folyamatosan a szédülés. Kint legalább 7-8 féle gyógyszert kellett szednem, ami ideiglenesen stabilizálta az állapotom, itthon viszont letudták az egészet pár egyensúly-gyakorlattal. Mivel ezeket meg tudtam csinálni, elkönyvelték, hogy egészséges vagyok, de én nem tudok ebbe belenyugodni, és tulajdonképpen nem is akarok… Anyagilag azonban nem tudom megengedni magamnak, hogy egy magánklinikán is kivizsgáltassam magam”

- mondta a lapnak Adu László. 

(Kiemelt kép: Adu László Instagramja)