Erzsébet királynő bebizonyította, hogy továbbra is András herceg a kedvenc gyereke

Erzsébet királynőt egy testbeszéd-szakértő elemezte ki.

2022. március 30., 10:02

Szerző:

Egy testbeszéd-szakértő szerint Erzsébet királynőnek továbbra is András herceg a „kedvenc gyermeke”.

York hercege, akit hosszú évtizedek óta tartanak a királynő kedvencének karöltve sétálta a 95 éves uralkodóval a Wesminster Abbey folyósóján. András hercege édesapja, Fülöp herceg tiszteletére tartott megemlékezésen jelent meg először nyilvánosan, amióta 7 millió fontot fizetett Virginia Giuffre-nak, hogy ejtse el az ellene az Egyesült Államokban indított polgári szexuális zaklatással kapcsolatos perét.

Judi James testbeszéd-szakértő így nyilatkozott a The Sunnak: „A királynő állandó szilárdságáról, rugalmasságáról és látszólagos eltökéltségéről tanúskodik, hogy a legvitatottabb gyermekét választotta arra, hogy ma ne csak sétáljon vele, hanem az egykor Fülöp herceg által betöltött szerepben jelenjen meg”.

A BBC korábbi tudósítója úgy nyilatkozott, hogy András herceg a nyilvános megjelenésével és szereplésével azt jelezte a világ felé, hogy nem bűnös semmiben és nem vállal felelősséget azokért a dolgokért, amikkel megvádolták, tehát világosan kijelenti, hogy neki szerepe van a családi eseményeken. A királynőről és a fiáról készült képeket ide kattintva tekinthetik meg. 

Ez a helyzet a brit uralkodó családjában

Vilmos herceget azzal vádolják, hogy kifúrta a Diana hercegnét játszó színésznőt

Vilmos herceg és Katalin hercegné intim fotókat posztoltak

II. Erzsébet királynő először hozta szóba saját halandóságát

(Kiemelt kép: A királyi család hivatalos Instagramja)