Megdöbbentő, melyik énekesnőnk lengette be, hogy hamarosan külföldre költözik

Korábban nem túl pozitívan beszélt régi kinti tapasztalatairól, de úgy tűnik, ettől még kész megpróbálni még egyszer a külföldre költözést.

2024. július 3., 14:19

Szerző:

Horváth Éva, Fajt Alex és Gömöri András Mátéék után újabb hazai médiaszemélyiség beszélt arról, hogy a külföldre költözés fontolgatja. Egy énekesnőről van szó, aki a karrierje elején már dolgozott kint egy ideig, és nem sokkal ezelőtt nem túl pozitív élményként beszélt erről. De hátha a második alkalommal jobban sül majd el!

Szulák Andrea lánya külföldre költözik

Aki már biztosan külföldre költözik, az Szulák Andrea lánya. A Nők lapja legfrissebb, ma megjelent számának címlapsztorijából az derül ki, hogy az énekesnő komolyan gondolkozik azon, hogy esetleg ő is a lányával tart.

Szulák Andrea lánya, Gyarmati Rozina az, aki az interjúban először említi ezt a témát:

„Engem soha nem hozott lázba se az éneklés, se a színészet. Ellenben az üzleti, marketinges vonal nagyon izgat. Külföldön szeretném elvégezni az egyetemet, és lehet, hogy anyu is velem tart.”

Ehhez fűzi hozzá Szulák Andrea a következőket:

„Miért is ne? Rozina ajánlotta fel, nem az én ötletem. Az a terv, hogy előbb csak egy-két hónapra költöznék a közelébe, aztán majd meglátjuk. Sokan dolgoznak messziről ebben a szakmában. Aztán majd Rozina eldönti: azt szeretné, ha tőle egy utcányira főzném neki a paprikás krumplit, vagy ezer kilométer távolságból.”

Az interjúban máshol is szóba kerül Szulák Andrea főztje, és többek között az is kiderül, hogy mennyire nagy harmóniában él együtt anya és lánya. Gyarmati Rozina a következőket mondja:

„Amellett, hogy anyu remekül főz, ő jelenti számomra a biztonságot. Ő az egyetlen támaszom, hozzá fordulok, ha valami baj ér, és mindig tud segíteni. Számomra az is természetes, hogy esténként játszik. Olyankor úgyis tanulok, és amikor hazaér, még van időnk kicsit beszélgetni. Cserébe, amikor másnak dolgoznak a szülei, ő otthon van, és mindenféle programokat szervezünk.”

Szulák Andrea és a külföldi munka

Szulák Andrea annak idején Hollandiában, Németországban, Angliában és hajón is dolgozott énekesnőként. Nyilván így 60 évesen már minden más lenne, ha kimenne külföldre, mindenesetre érdekes felidézni a visszaemlékezéseit.

„Nem lehettem beteg, nem lehettem náthás, nem fájhatott a torkom, nem fájhatott a derekam, stb. Ott nem lehetett hisztizni, be volt osztva, hogy egy hétből általában 5, de inkább 7 napot végigdolgoztunk. [...] Volt olyan, hogy lázas betegen énekeltem, 40 fokos lázzal nyomtam a füstben, magas sarkú cipőben egész éjszaka. Úgy képzeld el, hogy mondjuk 50 percet játszottunk a zenekarral és volt 10 perc szünet, és megpróbáltam a 10 percben eljutni a mosdóig, ahol kígyózó sorok álltak, mert ezek zenés-táncos szórakozóhelyek voltak, és mire rám került volna a sor, hogy a mosdóba eljussak, addigra lejárt a 10 perc, és integetett a főnök, hogy »vissza a színpadra!« [...] Egy olyan munka volt ez, hogy nem számítottál. Egy személyzet vagy. Egy cseléd. Egy kiszolgáló pont a nagy gépezetben, és nincsenek előjogaid”

– mindez a Klubrádió alábbi adásában hangzott el még márciusban.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)