Weisz Fanni és férje: elkezdődött a válóper

Weisz Fanni adta be végül a válókeresetet.

2021. július 6., 14:21

Szerző:

Weisz Fanni és volt párja, Hajmásy Péter tavaly jelentették be, hogy hét év után szakítanak. A pár már akkor különköltözött, sőt azóta már mindketten más mellett találták meg a boldogságot, a hivatalos procedúra viszont még csak most kezdődött el. A válási papírokat végül a szépségkirálynő adta be nemrégiben, és azért tartott ilyen sokáig, mivel csak mostanra sikerült minden vitás kérdésben megegyezniük.

„Igen, valóban igaz, hogy beadtam a váláshoz szükséges papírokat – erősítette meg az információinkat a megkeresésünkre Weisz Fanni. – Én szerettem volna már korábban is megindítani a bontópert, de a megegyezési és az adminisztratív folyamatok elhúzódtak, ám mostanra mindenben megállapodtunk”

– mondta a Blikknek Weisz Fanni, aki abban reménykedik, még idén kimondják a válást.

„Lezártam ezt a kapcsolatot, a múltat, és már csak a jövőbe tekintek. Az biztos, hogy sokat tanultam az elmúlt évekből, de most arra koncentrálok, hogy boldog vagyok, és rendbe jött az életem. A házasság intézményében nem csalódtam, szeretném, ha majd újra boldog feleség lehetnék.”

A szépségkirálynő azt is hozzátette a lapnak, hogy volt benne félelem, vajon mit szólnak majd hozzá mások, hogy elvált nő lesz belőle, de meglepően sokan gratuláltak neki a bátor lépéséért.

(Kiemelt kép: Weisz Fanni siket modell, az MTVA és a Stratcomm Kft. Ég, föld, férfi, nő című sorozatának egyik műsorvezetője a sorozat második évadának beharangozó sajtótájékoztatóján a közmédia óbudai, Kunigunda úti bázisán 2014. szeptember 24-én. Fotó: Kovács Attila / MTI)