Egymillió forintos gyógyszerre van szüksége Baranyi Lászlónak

Baranyi László komoly fájdalmakkal küzd. 

2023. február 27., 12:20

Szerző:

Nemrég beszámoltunk róla, hogy Baranyi László egészsége egyre romlik, sőt az is lehet, hogy a bal kezét elveszítheti. Most a népszerű színművész elárulta, hogy a térdével is egyre több gondja van, de a gyógyszer, ami segítene rendkívül drága.

„Jobban vagyok, de valami nem stimmel, és ez idegesít. Nem tudom, hogy az időjárás miatt van-e, vagy más okozza, de gyakran szédülök. Megbeszéltem a körzeti orvosommal és a nejemmel, hogy egy teljes kivizsgálásra megyünk. Lesz vérvétel, és egy szerkezettel huszonnégy órán át ellenőrzik a vérnyomást, a szívverést. A baleset óta eltelt több mint négy hónap, és azt nem mondom, hogy nem javult az állapotom, de a vállammal és a térdemmel természetgyógyászhoz járok. Azt mondta, muszáj mozgatni, hogy ne tokosodjon be, ellenkező esetben elveszíthetem a bal kezemet”

- nyilatkozta Baranyi László néhány hete a Borsnak. 

Most a lapnak elárulta, hogy a térdén, mi segítene:

„Szingapúrból kell megrendelni azt a gyógyszert”

- mondta a Família Kft. sztárja a Borsnak.

Kiderült azonban, hogy a gyógyszer ára közel egymillió forintba kerül. A színművész most azon töri a fejét, hogyan juthatna hozzá a drága csodaszerhez, ami segíthetne a problémáin. A gyógyszert egyébként Dzsupin Ibike férje ajánlotta neki.

„Több mint ötven éve vagyok egy bank ügyfele, pont annyi hitelem van, mint amennyit ki kellene fizetnem rá. Nem akarok senkitől sem segítséget kérni, mint mindent ezt is megoldom magam, majd havonta ötvenezrével levonják”

- jelentette ki Baranyi László.

(Kiemelt kép: DFP - Schumy Csaba)