Elveszítheti a bal kezét Baranyi László

Kiderült, milyen állapotban van most a 95 éves Baranyi László.

2023. február 9., 08:02

Szerző:

A balesete óta egyre több gond van Baranyi László egészségével! A 95 éves színész jelenleg kivizsgálásokra jár, mert nem lehet tudni pontosan, hogy mi a problémája. A Família Kft. sztárja két évvel ezelőtt koronavírus-fertőzéssel került kórházba, tavaly ősszel pedig súlyos baleset érte. Baranyi László megbotlott és hatalmasat esett, a feje betört, de a válla is súlyosan zúzódott. 

„Jobban vagyok, de valami nem stimmel, és ez idegesít. Nem tudom, hogy az időjárás miatt van-e, vagy más okozza, de gyakran szédülök. Megbeszéltem a körzeti orvosommal és a nejemmel, hogy egy teljes kivizsgálásra megyünk. Lesz vérvétel, és egy szerkezettel huszonnégy órán át ellenőrzik a vérnyomást, a szívverést. A baleset óta eltelt több mint négy hónap, és azt nem mondom, hogy nem javult az állapotom, de a vállammal és a térdemmel természetgyógyászhoz járok. Azt mondta, muszáj mozgatni, hogy ne tokosodjon be, ellenkező esetben elveszíthetem a bal kezemet”

- nyilatkozta a népszerű színész a Borsnak.

Baranyi László legutóbb szerepet kapott a Valami madarak című filmben, de a rossz egészségügyi állapota miatt végül nem tudta vállalni:

„Annyira sajnálom, mert a filmvásznon kellett volna meghalnom. Fölépítettem magamnak a figurát, úgy gondoltam, igazán szép búcsú lesz a pályától, de pechemre elúszott. Nemrég egy új sorozat kapcsán is megkerestek, de ilyen nagy munkát – sajnos – már nem tudok vállalni. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a vizsgálatok eredménye, mindent ettől teszek függővé. Egyébként imádok filmezni, jó is lenne, és még lehetőségek is vannak, de lehet, hogy a munkának végleg búcsút intek. Majd meglátjuk, én bizakodó vagyok” 

- vallotta be a lapnak Baranyi László. 

(Kiemelt kép: DFP - Schumy Csaba)