Nagy bejelentés: Dömsödi Gábor 15 év után visszatér a képernyőre, az anyagi helyzete is rendeződött

Dömsödi Gábor nem unatkozik.

2024. augusztus 30., 07:08

Szerző:

Dömsödi Gábor 15 év után ismét a képernyőn köszön majd vissza ránk ugyanis az ATV esti műsorára, a Fórumra mondott igent. A tévés  szeptember 2-i és 16-i héten lesz látható. Érdekesség, hogy Dömsödi korábban úgy nyilatkozott, hogy már nem vágyik a tévére, ám most mégis igent mondott a felkérésre. 

„Valóban nem vágytam vissza a tévébe, nem is számoltam már vele. Ugyanakkor ilyet még nem csináltam, és hajtott a kalandvágy, ami még mindig megvan bennem. Speciális élő műsor, ahol megosztják a gondolataikat a világgal az emberek. A saját gondolataimra már kevésbé vagyok kíváncsi, de itt mások lesznek, és ez érdekel”

– nyilatkozta a műsorvezető a Blikknek, aki egyébként a Nógrád vármegyei Bokorról utazik majd az élő adásokra, ahol októbertől ismét polgármester lesz. 

„Egyik feladatból a másikba zuhanok, újra nagyon aktív életet élek, és ezt szeretem. A tévés munka mellett október elsejétől ismét Bokor polgármestere leszek. Elvittem két ciklust, és a feleségem is, így ismerjük az ügyeket, illetve azt is, mi vár ránk. Azt viszont elismerem, hogy újra kell gondolnom a dolgokat és a mostani finanszírozásokhoz igazítanom mindent. Már a háttérben folyik a munka, hogy a lehető legfelkészültebben vehessem át a falu vezetését”

– tette hozzá Dömsödi Gábor.

Habár Dömsödi Gábornak korábban voltak anyagi problémái, amióta megkapja a biztos havi járadékát, azóta egyenesbe jött az élete. A tévés pedig az ATV-s felkérésről kikérte a felesége és a fia véleményét is, akik természetesen támogatták a döntését. 

(Kiemelt kép: Youtube - Partizán)