Dömsödi Gábor egykor sztártévés volt, most 60 ezerből tengődik

A felesége tartja el.

2021. szeptember 6., 09:16

Szerző:

Dömsödi Gábor egykori sztártévés szebb napokat is látott, most viszont nincs munkája, így 60 ezer forintból kell megélnie. A riporter korábban a Nógrád megyei Bokor, később Pásztó polgármestere volt, de három éve alulmaradt a címért kiírt választáson.

A tévés karrierrel is felhagyott, hiszen annak idején Hajdú Péterrel vezetett közös műsort, ám idővel kiszállt a média világából. Dömsödi Gábor most az előválasztás miatt adott le vagyonnyilatkozatot, amelyből az derül ki, hogy nem veti fel a pénz. Ugyanakkor visszatérne a politikába.

A volt tévést a Blikk kereste meg, Dömsödi Gábor azt mondta, a koronavírus miatt szűnt meg a munkahelye, és csak három hónapig járt neki az álláskeresési járadék, de szerencsére a felesége el tudja tartani. A jelek szerint most a közélet mellett könyvíráson is gondolkodik, s hogy előteremtse a hozzávalót, elárverezi az alig tízezer kilométert futott Trabantját. Nem ez az első, hogy eladja a kocsiját az autós műsorvezetőként is dolgozó Dömsödi Gábor.

„Hajdan a polgármesteri kampányomhoz a cápaként ismert BMW 635 CSI-t, gyerekkorom kedvenc sportkocsiját bocsátottam árverésre. Ebből is látszik, hogy a polgármesterségemet szolgálatnak fogtam fel, nem loptam, és semmilyen kedvezményt nem fogadtam el.”

– mesélte az egykori tévés, akinek fénykorában tizenhét veterán autója volt, mára a Trabanton kívül csupán egy 49 éves Fiat 127-es és egy több mint nyolcvanéves traktorja maradt.

Dömsödi Gábor jelenleg az előválasztási kampányára koncentrál, Nógrád megye 1. választókerületében indul, bízik benne, visszatér a közéletbe.

„Az előválasztás nehezebb lesz, mint a választás. Ha azt megnyerem, akkor jó eséllyel le fogom győzni az ellenfelemet”

– mondta az újságíró, aki reményei szerint jövőre vagy nyugdíjas, vagy képviselő lesz.

(Kiemelt kép: dfp.hu)