Dolly rettegésben él az állatkínzási vádak óta: még ők is kimentek hozzá

Dollyt azzal vádolják, hogy állatkínzásban vett részt. Azóta zaklatják.

2023. június 22., 11:44

Szerző:

Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy Dolly menedzsere illegális kutyaszaporító-telepet tartott fent, ahonnan úgy kellett kimenekíteni az állatokat. A Blikk két héttel ezelőtti beszámolója szerint a telepen voltak olyan kutyák, amelyeket daganatok, nyílt sebek borítottak, amikor rájuk találtak az állatmentők, a megmentett ebek azóta is kezelésre szorulnak.

Azóta is vita van arról, hogy Dolly mennyire vett részt a kutyatelep működtetésében, Zalatnay Sarolta például nem hiszi el, hogy nem is tudott az egészről, pedig a Dolly Roll énekesnője ezt állítja. Dolly mindenesetre teljesen elzárkózik a nyilvánosság elől az ügy kipattanása óta.

A Blikknek most a Fradisták az Állatokért nevű szervezet egyik állatvédője nyilatkozott, aki azt mondja, egyesületük több tagjával kimentek az énekesnő lakásához, és végül tudtak vele beszélni. Többek között a következőket tudták meg:

„bevallotta, annyian jártak ott mostanában és fenyegették meg, hogy már fél kilépni a házból. Végül beengedett minket a kertbe, majd a házba is. Látszott rajta, hogy nagyon megviselte az elmúlt időszak, mintha éveket öregedett volna, amióta kitört a botrány... erőtlen volt.”

A cikk további aggasztó híreket tartalmaz: Dolly macskái közül kettő macskát műtöttek nemrég, el kellett távolítania a szemüket. Vizsgálják most azt is, hogy ezekre a műtétekre miért kellett sort keríteni.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.