Dobó Katát jó rég láttuk utoljára ekkorát szexizni ennyire merész öltözékben

A bevállalós koreográfiának is nagy visszhangja lett.

2021. szeptember 28., 09:18

Szerző:

Dobó Katát annak idején szexbombaként ismerte meg a közönség. A miniszter félrelép című filmben debütált 1997-ben, legemlékezetesebb jelenetében egy szál bugyit visel, plusz egy törölközőt tart maga elé.

Az azóta eltelt csaknem 25 évben Dobó Kata meglehetősen ritkán volt látható szexizős filmekben-jelenetekben, és az Instagramja is a visszafogottabbak közé tartozik. A 47 éves színész-rendezőnő most azonban igen forró koreográfiát vállalt be a Dancing With The Starsban, amit ráadásul egy olyan, dekoltált ruhában adott elő, amely a lábait teljes egészében pucéron hagyja – főleg egy-egy emeléskor. Íme a videó.

Dobó Kata az alábbi interjúban azt mondja, hogy ez tudatos: úgy érzi, van egy fal közötte és a közönség között, és ezt szeretné most a TV2 táncos vetélkedőjében lebontani.

„Nagyon sokáig az volt, hogy van egy vastag fal, amit talán a nézők is éreznek, és ettől kategorizálnak be egy hideg, távolságtartó sztárnak. Igazuk van, mert van ilyen, hogy beindul a kamera és meg akarok felelni, hogy kerek, egész mondatokban beszéljek, mit várnak el tőlem...”

– mondja Dobó Kata, hozzátéve, hogy most megpróbálja megmutatni egy másik arcát, hogy milyen az, amikor önmaga lehet.

A Dancing With The Stars idei, második évadának első fordulójában több emlékezetes jelenet is volt, Demcsák Zsuzsa például a tánc után zokogva omlott partnere karjaiba. Kattintson ide a cikkünkért, ahol erről részletesebben írtunk!

(Kiemelt kép: TV2/Dancing With The Stars)