Demcsák Zsuzsa bajban van, figyelmeztetéssel és kéréssel fordul rajongóihoz

Demcsák Zsuzsa egy konferenciát vezetett, amikor a rossz hírt kapta.

2022. január 28., 09:02

Szerző:

Demcsák Zsuzsát hackertámadás érte! A 43 éves műsorvezetőnő egy konferenciáról jelentkezett be az Instagramon azzal, hogy észrevette, hogy a hivatalos Facebookján olyan posztok jelennek meg, amiket nem ő tett oda. Demcsák Zsuzsa a következőkkel fordul követőihez:

„amíg én konferenciát vezetek, addig valaki az ellopott Fb-oldalamon kínai termékeket reklámozgat, posztolgat! Kérlek, osszátok meg a felhívásom, és NE lájkoljátok a hacker által megosztott tartalmakat!!! A hivatalos oldalam visszaszerzése folyamatban van, remélem sikerül!”

Íme a vonatkozó Instagram-poszt, mivel úgy látszik, a hackerek csak a Facebookon találták meg Demcsák Zsuzsát, az Instagramon szerencsére nem.

Egy másik posztjában a következőket teszi még hozzá Demcsák Zsuzsa ugyanerről:

„a hivatalos Facebook-oldalamat feltörték! Jelenleg nem én posztolok azon, minden hozzáférésem megszűnt! Az adminisztrátoromat és engem is kizártak! Amíg nem sikerül helyreállítani, addig kérlek, ne like-oljátok, ne osszátok meg és ne is jelentsétek (még a végén letiltják és soha nem kapom vissza)! Bármi okos, mentő ötletet elfogadok, várok!”

Izgalmak a közösségi médiában

Cicciolina pénzért bárkivel sakkozik, a Facebookon keres partnereket

Horváth Éva megmutatta, hogyan lehet csalni az Instagrammal: látszat vs valóság

Tóth Verát letiltotta az Instagram „közösségünk védelme érdekében”

(Kiemelt kép: Demcsák Zsuzsa Instagramja)