Curtis családja fel van háborodva, hogy ilyen „embertelenül, lelketlenül” bántak a betegszállítók a rapper édesanyjával

Curtis testvére, Széki Tibor felháborodott posztot osztott meg a Facebookon, amit Barnai Judit is kitett.

2024. január 21., 06:19

Szerző:

Szombat délután Curtis, a rapper testvére felháborodott posztot tett közzé a Facebookon. Az üzenetét-beszámolóját Curtis, azaz Széki Attila párja, Barnai Judit kosárlabdázónő is publikálta, hogy minél több emberhez eljusson.

A történet némileg Gálvölgyi János tavalyi botrányára emlékeztet, ugyanis a Széki testvérek édesanyjáról van szó, akihez először nagyon nehezen értek csak ki a mentők hívásra, és akit aztán a család szerint méltatlan módon szállítottak haza. Így szól a teljes beszámoló:

„FELHÁBORÍTÓ!!!! Tegnap d.u. Édesanyukánkhoz mentőt hívtunk, amire több mint HÁROM órát vártunk, másodszori hívásra nagynehezen megérkeztek. Tájékoztattuk a mentő személyzetét, hogy nagy fájdalmai vannak (idegfájdalom a lábaiban) 17.9 a cukra és zavart.
Mondták a Semmelweis Egyetem Sürgősségi Betegellátó Osztályra szállítják. A telefonszámomat leírták a mentősök és elvitték Édesanyukánkat. Az este folyamán először 21:21-kor érdeklődtünk Anyukánk hogylétéről akkor azt a tájékoztatást kaptuk, hogy infúziót kap mert kiszáradt és hívnak bennünket ha többet tudnak de valószínű hazaengedik és mehetek érte, majd letettem és vártunk. Egy óra múlva 22:24-kor ismét telefonáltam akkor a hölgy akivel először beszéltem azt mondta, hogy a leadott számon az orvos hívni fog mikor mehetünk.
Egész éjszaka vártuk a hívást, hajnal 05:00-kor lefeküdtem és 07:50-kor újra hívtam a kórházat ahol már másik hölgy volt szolgálatban és azt mondta Édesanyukánkat hazaszállították a címére 07:00-kor.
Összekaptunk magunkat és gyorsan átmentünk a tőlünk 5 percre lévő lakásához ahol az a kép várt, hogy Anyú szatyra felakasztva a kilincsre a pokróc a földön de Anyú sehol köntösben mezítláb úgy, hogy ő gurulós kocsival közlekedik ami az én kocsiban volt a tiszta ruháival telefonjával egyetemben. Anyukánkat egy emelettel lejjebb egy instabil műanyag székre támaszkodva, azt maga előtt tolva mint a járás segítő kocsija lenne sírva, kétségbeesve találtunk meg. Ismét hívtam a kórházat, hogy miért nem hívtak és, hogy adják meg az elérhetőségét a tegnap este szolgáltatott teljesítő hölgy számát és annak az elérhetőségét aki így itt hagyta.
Azt mondták, hogy az ÁMSZ szállította haza hívtam őket ők azt mondták nem ők voltak mert nem hozzájuk tartozik az a terület. Hívom újra a kórházat, akik azt mondták, utánanéznek és visszahívnak, ez meg is történt, egy Kft szállította haza és egy műanyag székre ültették köntösben, mezítláb a lakása elé. Hívtam a Kft-t, ahol kértem annak az embernek az elérhetőségét és nevét, aki ilyen embertelenül, lelketlenül ez csinálta.
Nem tudom mi tévő legyek. A kórház felelős!!!! Mert a megbeszéltek szerint nem hívtak, hogy mehetünk érte. A Betegszállító cég munkatársa FELELŐS mert telefon nélkül mezítláb köntösben ott hagy az ajtó előtt egy mozgásában korlátolt 70 éves hölgyet úgy, hogy még le is teremti miért hozatta haza magát ha nincs itthon senki (egyébként a kórház küldte és szállíttatta haza)!!!! Hívott az a véglény aki haza hozta Anyut, aki ezt teljesen rendben találta. A Kft. tulajdonosát és ügyvezetőjét arra kérem, a vizsgálat után tájékoztassanak, mert ez elfogadhatatlan!!! Édesanya ugyanolyan fájdalmakkal, de most már biztonságban itthon, az ami miatt beszállították, most is fennáll, a zárójelentésre azt írták, hasmenéssel szállították be.
KÖSZÖNJÜK, MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY, ÜLJ LE, EGYES!!
Köszönöm, hogy elolvastátok.
Tisztelettel, Széki Tibor”

Itt található Széki Tibor eredeti posztja.

Itt pedig a Nyerő Párosból is ismert Barnai Judit kosárlabdázónő posztja, aki szintén megosztotta a beszámolót, hozzátéve, mennyire megdöbbentette mindaz, ami párja édesanyjával történt.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Nyerő Páros)