Drámai részletek: Curtisre a rokonai rúgták rá az ajtót? Állítólag teljesen ki volt ütve a rapper

Curtist hiába várta a zenekar.

2022. július 11., 08:04

Szerző:

Újabb részletek derültek ki arról, hogy Curtis miért nem jelent meg a pénteki villányi koncerten. Kiderült, hogy a rapper az előző nap annyira kiütötte magát, hogy képtelen volt kikelni az ágyból, így Majka és a társak hiába vártak az indulásnál. A zenészek végül a rokonokat riasztották, hogy nézzenek rá a rapperre.

„Attilát otthonában találták meg, olyan állapotban, ami teljességgel lehetetlenné tette, hogy színpadra lépjen. Ki volt ütve. Úgy rúgták rá az ajtót...”

- mondta a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor.

Azt nem lehet tudni, hogy a hír hallattán Majka és a csapat többi tagja, hogyan reagált. Az biztos, hogy a rapper mindenkire ráijeszthetett. Majka azonban évekkel ezelőtt megfogadta, hogy amint Curtis problémái a munka rovására mennek onnantól nem folytatják együtt.

Kollányi Zsuzsi, aki A Majka és a Ők zenekar volt énekesnője elmondta, mit gondol a történtekről:

„Hogy őszinte legyek, nem vagyok meglepve..
Tökre becsülöm, hogy a fiúk 2018 után újra megpróbálták a közös munkát, de kiderült, hogy mégsem megy nekik együtt. Nem akarok beleszólni a dolgukba, felnőtt emberek, akiknek szívből kívánom, hogy megtalálják a számításukat. Ami történt… Arról azt tudom mondani, hogy benne volt a pakliban”

- mondta a lapnak Kollányi Zsuzsi.

Frissítés!

Curtis a legújabb Instagram-bejegyzésében cáfolta, hogy visszaesett volna, valamint azt is elmondta, hogy nem rúgták rá a rokonok az ajtót. Íme, a rapper teljes posztja az üggyel kapcsolatban: 

Curtis drogproblémáiról itt van minden, amit tudni kell

Curtis drogproblémái: kiderült, milyen megállapodást kötöttek Majkával

Curtisnek újra drogproblémái vannak, nem zenélnek többé együtt Majkával

Mi történt? Majka egyedül lépett színpadra, Curtis váratlanul eltűnt

(Kiemelt kép: Curtis Instagramja)