Csuti az új kedvesével hagyja el az országot

Csuti és az új barátnője nagy döntést hoztak meg. 

2023. február 9., 12:16

Szerző:

Barátnőjével utazik külföldre Csuti! Az üzletember és a 26 éves barátnője, Bianka kapcsolata egyre komolyabb. A pár most úgy döntött, hogy Dominikára mennek, ahol 10 napig lesznek összezárva egymással. A szerelmesek már több mint két hónapja alkotnak egy párt. 

„Nagyon régóta szerettem volna elutazni egy távoli, egzotikus gyönyörű helyre”

- kezdte a Ripostnak Csuti.

 „Egy olyan utazásra vágytam, ami jó előre meg van tervezve, le van foglalva minden. Ezért elmentem Peti barátomhoz, aki egy utazási irodát vezet. Ott dőlt el, hogy Dominika lesz az úti cél, Bécsből repülünk majd. Az ő segítségével választottuk ki a szállodát is, ami napokig az otthonunk lesz, még műholdon is megnéztük az elhelyezkedését. Kint Punta Canan pedig Südi Sanyihaverom tervezi már a programokat nekünk, mert bár a pihenésé lesz a főszerep, azért egy-egy kalandot is beiktatunk az ott töltött idő alatt. Szeretnénk például bálnalesre menni. Januártól márciusig lehet látni a hosszúszárnyú bálnákat, akik a párzási időszakban vonulnak erre. Reméljük tényleg láthatunk majd néhány fenséges példányt”

- mesélte az üzletember.

Szabó András Csuti elmondta, hogy a barátnőjével már nagyon várják az utat, mert teljesen más lesz összezárva lenni közel két hétig. Az üzletember azonban egyáltalán nem aggódik, mert elmondása szerint szintet léptek a kapcsolatukban. 

(Kiemelt kép: Csuti Instagramja)