Fotó: Csuti és szerelme elhagyták az országot

Ismét együtt nyaralnak a szerelmesek.

2022. május 5., 07:43

Szerző:

Csuti és szerelme, Gina legutóbb Madridban romantikáztak, most pedig az olasz tengerpart felé vették az irányt. Habár az üzletember csak nagy ritkán mutatja meg a párját, most kivételt tett és egy közös fotón mutatta meg mennyire jól érzik magukat. 

„Ciao Italia! Hogy én mennyire szeretem ezt az országot! Pár nap aktív pihi, holnap megnézzük Positanot és Amalfit, tervben van még Ischia és Pompei, no meg persze Nápoly! Ha van valakinek programötlete ezen a környéken, ne tartsa magában! Grazie!”

- írta a bejegyzésében.

Csuti barátnőjéről a hetekben több dolog is kiderült. A hölgyet Reginának hívják, az instagramos álneve Gdzsina, 12 ezren követik őt. Regina korábban a Corvinus egyetemre jár, és egy időben modellkedett is, ebből az időszakból valók róla az alábbi promóképek, amelyek Halász Éva divattervező márkáját hirdetik. Az erről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja el.

Korábban Kulcsár Edina is beszélt gyermekei apjának új párjáról. A modell elárulta, hogy örül annak, hogy Csutira is rátalált a szerelem és alig várja, hogy megismerje a szíve választottját, hiszen szeretné tudni mihamarabb, hogy a gyerekei jó kezekben lesznek. 

Mindent Csutiról!

Csuti durván kigyúrta magát, odavannak félmeztelen képéért a követők

Nem hiszi el, Csuti mekkora lakásba költözik a hotelszoba után

Horváth Éva szereti Csutit, de azért egy dolgot nem tudott nem szóvá tenni

(Kiemelt kép: Csuti Instagramja)