Csollány Szilveszter televíziós visszatérésére készült: íme, miben szerepelt volna

Íme Csollány Szilveszter tervei, amiket keresztülhúzott a covid.

2022. január 28., 08:09

Szerző:

A héten érkezett a tragikus hír, hogy hosszas betegség és kórházi kezelés után Csollány Szilveszter olimpiai bajnok tornász elhunyt a koronavírus-fertőzés következtében. A sportoló mindössze 51 éves volt, és mint a Blikk friss cikkéből kiderül, újabb televíziós szereplésekre készült, mielőtt megbetegedett.

Csollány Szilveszter 2020-ban az Exatlon második évadában tűnt fel a TV2-n, és a hírek szerint szóba került, hogy szerepeljen az idén indult és jelenleg futó Exatlon All Stars évadban is, erre azonban a betegsége miatt már nem kerülhetett sor.

„Nagyon örült, amikor megkeresték, majd folyamatosan zajlottak is az egyeztetések a részletekről, de végül máshogy alakult, Szilas beteg lett és kórházba került”

– többek között ezt nyilatkozta most egy ismerős Csollány Szilveszterről és az Exatlonban való visszatérésről a Blikknek.

Sőt, az egykori tornász egy másik műsort is kinézett magának, ahol új oldaláról mutatkozhatott volna meg. Csollány Szilveszter szívesen szerepelt volna a Dancing With The Starsban: az Instagramra több olyan videót töltött fel magáról, amin táncol, illetve valamilyen koreográfiát ad elő. Íme egy példa.

A tervei között szerepelt volna még egy főzős videósorozat elkészítése, illetve maratonfutásra is készült – de a betegsége közbeszólt.

Még több Csollány Szilveszterről

Csollány Szilveszter emlékére gyertyagyújtást szerveznek, nem Budapesten lesz a temetése

Csollány Szilveszter tüdőátültetésre várt, de nem érkezett időben az életmentő segítség

Titkolják az Exatlon szerkesztői a játékosok előtt, hogy meghalt Csollány Szilveszter

(Kiemelt kép: Csollány Szilveszter Instagramja)