Csollány Szilveszter állapotáról egymásnak ellentmondó hírek érkeznek

Volt edzője semmit sem tud, de az égiekhez fohászkodik, Csisztu Zsuzsa is üzent Csollány Szilveszternek.

2021. december 8., 07:47

Szerző:

Csollány Szilveszter a múlt héten kórházba került tüdőgyulladással, és mint kiderült, az oltásellenes olimpiai bajnok a koronavírus szövődményeivel küzd. Az állapotáról szerda reggel a Bors című lap közöl friss cikket, amelyben egyrészt azt írják, hogy a volt tornász állapotáról egymásnak ellentmondó hírek érkeznek: van, aki úgy tudja, hogy az 51 éves volt tornász már lekerült a lélegeztetőgépről, de az újság egy másik informátora azt erősíti meg, hogy továbbra is válságos Csollány Szilveszter állapota.

A lap másrészt interjút is közöl az Exatlont is megjárt híresség volt edzőjével, Vereckei Istvánnal. Ő nem tud további részleteket Csollány állapotáról, de azt mondja, meglepte, hogy a sportoló lélegeztetőgépre került, mert úgy véli, kitűnő erőnléti állapotban lehetett:

„maga az a hír is alapvetően meglepett, hogy a szervezete, az immunrendszere nem állt ellen a vírusnak. Heti egyszer rendszeresen elbeszélgettem vele telefonon, és nemrég tudatta, hogy újabban félmaratonokat teljesít.”

 Az edző többek között azt nyilatkozta ezen kívül, hogy azt kívánja, hogy mielőbb újra találkozhasson Csollánnyal: „mielőbbi felépüléséhez fohászkodom az égiekhez”.

Hasonló tartalmú posztot osztott meg Dr. Csisztu Zsuzsa sportdiplomata-sportújságíró kedden este a Facebookon. „Nem kellenek szavak! Barátom, Szilas! Veled vagyunk” – írja Dr. Csisztu Zsuzsa egy Csollány Szilveszterrel készült korábbi, közös képe mellé.

(Kiemelt kép: dfp.hu)