3 csillagjegy, akinek hatalmas szerencsét hoz a hét

Nekik elképesztően jól indul a hónap.

2021. augusztus 2., 08:34

Szerző:

Bika

Az augusztus sorsfordító lesz a Bika számára, különösen a hónap első hete. Hosszú idő után ugyanis végre rátalál a szerelem erre a csillagjegyre, ráadásul nem is akárhogyan! A lehető legmeglepőbb helyzetben találkozik az illetővel, akivel azonnal egymásra hangolódnak. Szerelem lesz ez az első látásra, annak ellenére, hogy a Bikára egyébként egyáltalán nem jellemző, hogy ilyen könnyen bizalmat szavazzon valakinek.

Oroszlán

Ezen a héten valahogy minden összejön az Oroszlánnak, ráadásul nagyon könnyen. Bármilyen gubanc volt a szerelmi életében, az most egycsapásra kiegyenesedik. Ha a munkahelyén akadtak bonyodalmak, azok is fájdalommentesen elsimulnak. Sőt, anyagi helyzete is rendeződni látszik egy váratlan bevételnek köszönhetően. A legjobb, hogy ezekért tényleg nem is kell különösebben semmit sem tennie, csak élveznie a helyzetet!

Nyilas

A Nyilas eleve az egyik legszerencsésebb csillagjegy, de ezen a héten ez különösen igaz lesz rá. A bolygók állása több váratlan és meglepő fordulatot jelez az életében, amikből viszont egytől egyig siekerül a lehető legjobban kijönnie. Optimistán látja a dolgokat, bevállalós, és nagyokat is kockáztat majd a napokban , többször egy hajszálon múlik csak a helyzete, de végül mégis minden jól alakul az életében.

(Kiemelt kép: Shutterstock)