3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem decemberben

Az biztos, hogy ezek a csillagjegyek már nem töltik magányosan az ünnepeket!

2021. december 2., 12:02

Szerző:

Tartogat még nagy meglepetéseket az év vége, néhány csillagjegynek például a szerelmi életében történik hatalmas változás!

Kos

Hatalmas fellángolással indul a december a Kos számára, amolyan szerelem első látásra típusú, mindent elsöprő érzés keríti hatalmába. Annyira a rabja lesz, hogy mindent feláldoz, csakhogy szerelmével legyen. Szerencsére ez a vonzalom nem egyoldalú, egy életreszóló mély kapcsolat alakul ki kettejük között, amely szenvedélyes, romantikus, ugyanakkor biztonságot adó és meghitt is lesz egyszerre.

Ikrek

Az Ikrek számára rengeteg lehetőség adott lesz, hogy ismerkedjen, flörtöljön. Nem gondolkodik komoly kapcsolatban, így még az is előfordulhat, hogy egyszerre több vasat is tart a tűzben. Ez azonban nem tart sokáig, ugyanis közben megismerkedik valaki olyannal, akiért hajlandó lesz megváltoztatni a terveit, és lemondani a kalandokról is. Végül mégis meghitt, romantikus, szerelemmel teli ünnep vár önre.

Szűz

Decemberben ismét felbukkanhat az életében egy régi szerelme. A találkozás nem véletlen, tudatosan intézi úgy, hogy az ön közelébe kerülhessen, és hamar egyértelművé teszi békülési törekvéseit is. Jogos a félelme, hogy a múltbeli problémák ismét kiütköznek, azonban érdemes adnia a dolognak még egy esélyt, mert a körülmények azóta változtak, ahogyan ön és volt párja is. A csillagok mindenben támogatják madj!

Olvassa el a heti horoszkópját is!

3 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a december

Vajön ön a legintelligensebb csillagjegyek között van? Mutatjuk!

(Kiemelt kép: Shutterstock)