Csepregi Éva megdöbbentő vallomást tett a szerelmi életéről: drámai változás állt be

Csepregi Éva egy címlapsztorihoz bikinire vetkőzött, és nagy vallomást tett.

2023. augusztus 10., 08:35

Szerző:

Csepregi Éva szerepel a Story magazin frissen megjelent számának a címoldalán. A borító utal a Nyár van című Neoton-slágerre, hiszen a címlaphoz Csepregi Éva bikinis fotózást vállalt.

Csepregi Éva idén tölti majd be a 70. évét, és az interjúban beszélt arról, hogy a korral nagy változás érkezett az életébe. Öt éve ért véget a párkapcsolata, de mint mondja, most már nem vágyik arra, hogy legyen mellette egy férfi:

„nem hiszem, hogy van olyan férfi, aki abba a verklibe, amilyen az én életem, bele tudna illeszkedni. A korábbi kapcsolataim is azért értek véget, mert nehéz volt végigasszisztálni a hajtást. És már feladtam azt, hogy bárkivel is összebútorozzam. Ez a kor nem arról szól, hogy az igazit hajkurásszam. Kiveszett belőlem az erre irányuló igény, vágy, és hozzá is szoktam ahhoz, hogy egy magam vagyok. Van egy csodálatos baráti köröm, akik kitöltik az életem. És ott a fiam, Dávid és a kis menyem, Dóri, akik hamarosan talán egy unokával is megajándékoznak.”

Az utolsó mondatban természetesen Heatlie Dávidról van szó, aki a TV2 realitysztárjaként lehet ismerős a tévénézőknek. A fiatal zenész édesapja, Bobby Heatlie idén tavasszal hunyt el.

Csepregi Éva a fentiekhez azt teszi hozzá, hogy „akadnak jelentkezők”, mármint férfiak, de ő már nem érdekelt egy új párkapcsolatban.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)