Csepregi Éva hatalmas bejelentést tett

Csepregi Éva először vállalkozik erre szólóban.

2023. április 28., 11:06

Szerző:

Már most biztos, hogy remekül fog indulni az újév 2024-ben a Neoton-rajongóknak: Csepregi Éva ugyanis bejelentette, hogy életműkoncertet ad majd 2024. január 6-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Az énekesnő a koncertig betölti majd a 70. életévét, így az este a kerek évforduló ünnepléseként is felfogható. Csepregi Éva bejelentését az MTI adta közre, az énekeső a következőket mondta:

„a jövő januári koncerten olyan dolgokat is szeretnék elénekelni, amiket nem, vagy csak nagyon ritkán szoktam, miközben persze előadom a kihagyhatatlan slágereket is, amilyen a Santa Maria, a Nyár van, a Holnap hajnalig vagy a 220 felett. Szeretnék néhány dolgot elmesélni a közönségnek, miközben archív képeket is bemutatunk a háttérben”

– jelentette be Csepregi Éva.

Az énekesnőt és a Neoton Família más, egykori tagjait egy ismert zenészekből álló zenekar kíséri majd. A TV2 realityjeiből megismert fia, a dobos-énekes Heatlie Dávid vezetésével, aki végig színpadon lesz, hiszen hosszú évek óta állandó tag a Neoton Família Sztárjaiban is. Vendégként színpadra lép Szulák Andrea, Náray Erika, a hangszereléseket Deseő Balázs készíti, a koncertet Radnai Márk rendezi. A Neoton Família Sztárjai formációban Csepregi Éva és Heatlie Dávid mellett Végvári Ádám (gitár-ének), Baracs János (basszusgitár), Lukács László (gitár) és Lukács Andrea (zongora, vokál) szerepel, írja az MTI nyomán a 24.hu.

Csepregi Éva a következőket is mondta:

„többször léptem fel a sportarénában a Neotonnal, szólóban azonban az első ottani nagykoncertem lesz. A zenekarral 1998-ban még a Budapest Sportcsarnokban játszottunk, majd 2005-ben már az Arénában, utoljára a Famíliával. Azóta a Neoton Família Sztárjai néven dolgozunk, és ötször voltunk az Arénában, legutóbb tavaly.”

Minderről az énekesnő a Mokka című műsor péntek reggeli adásában is beszélt a TV2-n, alább mutatjuk a vonatkozó videót.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)