Kivettek egy darabot Csepregi Éva hasából, hogy aztán beültessék a térdébe

2020. március 10., 15:50

Szerző:

Csepregi Évának már több alkalommal műtötték a térdét. Ezúttal azért döntött a beavatkozás mellett, hogy a porckopás okozta hétköznapi problémáknak búcsút intsen – írja a Bors.

„A fellépéseket így is végigtáncoltam, de a koncertek után mindig éreztem, hogy pihentetni kell a lábaimat. Nehezen hajlott a térdem a lépcsőzésnél, és a tornázást, szobabiciklizést is megéreztem, de az állás volt a legrosszabb" – vallotta be az énekesnő.

A beavatkozást, azaz a Lipogems módszerrel végzett regeneratív kezelést végző orvos az énekesnő hasából egy kevés zsírszövetet távolított el, majd a szövetekből származó tisztított, és nagy számú regeneratív képességgel rendelkező, aktivált sejtet tartalmazó szövetállományt befecskendezte a két térdébe, hogy az ott lévő sérült porcszövetek megújulását, gyógyulását segítse.

Az orvos a műtétet követően több jó tanáccsal látta el Csepregi Évát, a konzultáció után az énekesnő lapostalpú csizmában ment haza.

17:11

A Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat a magyar emberek biztonságáért dolgozik, és biztosítja azt a 21. század kihívásai közepette is – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a szervezet Kibertér műveleti központjának épületáldási ünnepségén, hétfőn Budapesten.