Magával ragadó filmek vasárnap estére az egész családnak

Ma kicsik és nagyok egyaránt jól fognak szórakozni, íme 5 ajánlat a vasárnap esti tévéműsorból.

2021. október 24., 13:06

Szerző:

Családi üzelmek Cool, 21:15

David egy jószívű, kispályás drogdíler, azonban egy nap kirabolják, így nem tud elszámolni a megbízójának. Ebből adódóan kénytelen elvállalni egy rizikós munkát, Mexikóból kell átcsempésznie a határon egy furgon anyagot. Az álca elméletben zseniális, családapának adja ki magát, felbéreli a szomszéd sztriptíztáncosnőt és két züllött fiatalt, hogy játsszák el a családját, mintha csak nyaralni mennének délre. A simának képzelt túra során egészen elképesztő szituációkba keverednek. A humorban gazdag, szórakoztató film egyik leghíresebb jelenetében Jennifer Aniston is megmutatja a testét egy szál fehérneműben.

Álljon meg a nászmenet! Sony Movie Channel, 21:00

Lehet-e pusztán barátság férfi és nő között? Julianne és Michael kamaszkoruk óta legjobb barátok, megegyeznek, ha egyikük sem szeret bele valaki másba 28 éves korukig, akkor összeházasodnak. Persze a határidő előtt Michael összejön a csinos Kimberlyvel, akit feleségül is akar venni. Julianne ekkor rádöbben, hogy hatalmasat hibázott, valójában szerelmes a férfiba. Talán még nem késő akcióba lendülni, és megpróbál ő a menyasszony helyébe lépni. A romantikus film főszerepét Julia Roberts alakítja.

Shrek Moziverzum, 19:10

Shrek, az ijesztő ogre magányosan élvezi az életet, dagonyázik saját kis mocsarában, kedvére riogatja a falusiakat. Egy nap minden a feje tetejére áll, Farquaad nagyúr ugyanis mesebeli lényeket száműz Shrek lápjára. Az ogre Szamár segítségével számon kéri az uralkodón, hogy mégis hogy gondolja ezt, majd egy alku keretében elindulnak kiszabadítani a szépséges Fiona hercegnőt a gonosz sárkány karmai közül.

A martfűi rém Viasat 6, 23:20

1957-ben, a forradalom után a rendőrség és az ügyészség megtorlási lázban égve halálra ítélt egy férfit egy fiatal nő brutális meggyilkolásáért. A bizonyítékokat nem vették figyelembe, erőből vitték végig az eljárást, amit végül életfogytiglani börtönbüntetésre enyhítettek. Hét évvel később azonban a korábbihoz rendkívül hasonló szadista gyilkosságok sora történik a kisvárosban, így a hatóságok kénytelenek újrakezdeni a nyomozást.

Női szervek Super TV2, 21:00

Úgy hozza a sors, hogy Sarah Ashburn, nagyképű FBI-ügynök és egy bostoni, goromba rendőrnő, Shannon Mullins kénytelen egy közös ügyön dolgozni, annak ellenére, hogy képtelenek elviselni egymást. Mindketten egyedül szeretnek dolgozni, ezért nehezen indul a közös munka, de feletteseik parancsára muszáj összefogniuk. A két zsaru forró nyomon jár, feladatuk, hogy kézre kerítsenek egy könyörtelen drogbárót.

(Kiemelt kép: Shutterstock)