Cindy Crawford fia máris megbánta a tavalyi arctetoválást a friss képek szerint

Tavaly harcosan védekezett a kritizálók ellen, most viszont már más a helyzet.

2021. augusztus 12., 12:11

Szerző:

Cindy Crawford idősebb gyereke, Presley Gerber egész nagy botrányt kavart tavaly februárban, amikor 20 évesen arctetoválást csináltatott. A „misunderstood” szó jelent meg a szeme alatt, ennek jelentése „meg nem értett”. Rögtön rengeteg kritikát kapott, amire Gerber nyomban mindenkit dühösen elküldött a fenébe, egy trágár Instagram Live-ban védve be új tetoválását. A következőket mondta akkor:

„ha azt gondolnám, hogy ez tönkreteszi az arcomat, vagy ha nem akartam volna, nem csináltattam volna meg. Azért az van ott, hogy meg nem értett, mert egész életemben így éreztem magam. Akinek nem tetszik, az elmehet a picsába.”

Mostanra Presley Gerber a 22-t is betöltötte, és úgy fényképek jelentek meg a netem, amelyekből úgy tűnik, a fiatalember belátta, hogy mégiscsak azoknak volt igaza, akik kritizálták az arctetoválását. Az alábbi posztban lehet néhány friss fotót látni róla.

A Page Six azt írja, hogy abból, hogy a tetoválásnak csak halvány nyomait lehet látni a hétfőn készült képeken, arra lehet következtetni, hogy Gerber máris megbánta, hogy varratott tavaly, és eltávolíttatta az arcáról a Misunderstood szót. Bár bőrről sminkkel, fényképről pedig retussal is el lehet tüntetni tetoválásokat, itt feltehetőleg nem ezekről van szó. A végleges tetoválás-eltávolítás nem újdonság a hírességek körében: például Colin Farrell is csináltatott ilyet, amint azt többek között a Just Jared is megírta.