Bosszú: Széphalmi Juliska autójába trágár szavakat-ábrákat karcoltak

Széphalmi Juliska kezd paranoiássá válni, barátja autójában is ugyanígy kárt tettek.

2023. január 11., 08:56

Szerző:

Megdöbbentő posztot tett közzé az Instagramon Széphalmi Juliska. A Madách Színház táncosa, akit a Survivor című realityből is ismerhetnek a tévénézők, az autójáról tett közzé képeket: valaki trágár szavakat és rajzokat karcolt a járműbe. Ugyanígy, sőt, még durvábban intézték el Széphalmi Juliska egy barátjának autóját, aki egy éjjel a táncosnőnél aludt Csepelen.

„Január 4-én egy nagyon kedves barátom nálam aludt, reggel, ahogy ment a kocsijához, feliratok, ábrák jelezték, hogy ez bizony nagyon nem tetszik valakinek, hogy az estét nálam töltötte. Nyilván ment a találgatás, számonkérés több ember felé. Egyáltalán ki tudja, hogy hol lakom? Kinek milyen a kocsija? Mondjuk az enyémet könnyű megtalálni, mert egy rohadt nagy futós matrica van rajta... De nem én voltam a célpont. Vagy? 8-án délelőtt indultam a Madách Színházba dolgozni, ahogy a kocsimhoz léptem, az ajtóm oldalára ugyanolyan ábrák voltak karcolva. Hihetetlen döbbenet, értetlenség van bennem, bennünk, hogy ki képes ilyesmire, mennyire gyerekes, gonosz, bosszúvágyó az, aki ilyet csinál. Rendőrségi feljelentés ma történt az ügyben, ismeretlen tettes ellen. Elképesztően szomorú vagyok. Nem gondolom, hogy bárkit bármivel bántottam volna. És egyáltalán hogy van ez? Innentől kezdve félnem kell, mi lesz a következő??? Hogy menjek így haza?”

– írja Széphalmi Juliska, és megmutatja, hogy a két autóba trágár szavakat karcoltak, péniszeket véstek.

A táncosnő a Blikknek is mesélt az esetről, úgy gondolja, valami bosszú állhat a háttérben, de továbbra sem tudja, ki és miért tehette ezt:

„nagyon dühít ez az eset, és biztos vagyok abban, hogy ez egy magánéleti bosszú, amit féltékenység hajthat. De nem értem, miért kellett ez a kicsinyes rongálás, hiszen április óta nem élek párkapcsolatban!”

A lapnak arról is beszélt Széphalmi Juliska, hogy az obszcén karcolásokkal mennyi kárt okozhatott ez a valaki:

„az én kocsimon kicsit kevesebb firkára volt ideje, azt gondolom, nagyjából 250 ezer forint lehet a kár, viszont a barátom kocsija hemzseg a rajzoktól és feliratoktól, neki akár 400 ezer forintba is kerülhet a fényezés.”

A táncosnő bevallja, kezd kicsit paranoiássá válni, hiszen ezek szerint valaki figyeli, és tudja, hogy hol lakik, ki jár nála.

(Kiemelt kép: Széphalmi Juliska Instagramja)