Szakított a barátnőjével, mérgében az autón állt bosszút, majd elbiciklizett

A Győri Rendőrkapitányság lezárta egy 42 éves győri férfival szemben garázdaság vétsége miatt folytatott nyomozás vizsgálatát.

2021. július 31., 06:57

Szerző:

A rendőrség Győrből, az Ikva utcából kapott bejelentést rongálásról június 25-én a délutáni órákban. A kiérkező rendőröknek a sértett asszony elmondta, hogy volt párja megrúgta a kocsijának a lökhárítóját, ököllel megütötte a motorháztetőt, majd a visszapillantó tükröket, illetve az antennát is letörte. Tettét követően a dühös férfi eltekert biciklijével a helyszínről. A járőrök az asszonytól kapott személyleírás alapján néhány utcával odébb elfogták a rongálót, akit a rendőrkapitányságra történt előállítását követően garázdaság vétsége miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A 42 éves helybéli férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Győri Rendőrkapitányság az üggyel kapcsolatos iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldte – írta a Police.hu.

 

(Kiemelt kép forrása: police.hu)

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.